Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 20 maj 2010

Vem ska lämna företräde för vem?Vaddå ingen bra plats???

Jag tycker det är en alldeles ypperlig plats, med jättemycket skugga! Helt perfekt en sådan varm dag som idag.

Matte och husse klagar på att jag inte är tillräckligt rädd för den här brummande saken. Ibland, när jag ligger på grusgången och har det skönt i solen, kommer de körande och menar att jag ska flytta på mig. Det är inte alltid jag har lust med det. Jag låg där faktiskt innan de kom. Då tycker jag minsann att de kan vänta tills jag har vilat färdigt. Det brukar aldrig hända. På det sättet är de totalt hänsynslösa. För det mesta är det matte som kommer ut och kör iväg mig.

Ute på vägen aktar jag mig noga för alla som kör, men här hemma, på min egen tomt, kan jag inte förstå att stor ska gå före liten. Tror jag ska uppfinna en lämna-företräde-skylt för katter.

6 kommentarer:

 1. Självklart måste det vara så att om du är där först så får matte och husse vänta! Det är ju ditt hus och din tomt!Låter som en MYCKET god idé med en skylt. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Klart att det är brummisar och annat som ska lämna företräde åt dig. Det är ju trots allt din tomt och ditt revir. Fast det är tur att du är försiktig ute på vägen, vissa dummisar bryr sig inte om att det ligger katter mitt på vägen.

  SvaraRadera
 3. Nog borde de väl kunna vänta en ynka trekvart medan du vilar färdigt? Tycker människor emellanåt har så märkliga prioriteringar. Skylten låter som en jamarns bra idé. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Om inte människor har vett att lämna företräde åt en katt på hans egen tomt är det ju lite tveksamt om de ens kan läsa en skylt! Fast jag tycker ändå du ska prova.

  SvaraRadera
 5. DUI och DECO: Känns bra med medhåll, det stärker mig i min uppfattning! Buff, buff!

  SIPPO: Det är bra där jag bor på så sätt att vägen är alldeles rak, så jag syns på långt håll. Och så tar vägen slut en bit bort, det är också bra. Men du har rätt, vägen är lämplig liggplats!

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Ja, minst! Själva gillar dom minsann inte att bli störda när dom vilar. *fnys*

  KATTSON: Håller på att ta fram en skiss. Men du har rätt, jag måste göra den TYDLIG!

  SvaraRadera
 6. Jag råkade ut för liknande beskyllning igår när jag låg och lapade sol på garageuppfarten. Då kom Matte hem och påstod att hon skulle parkera sin brummis där jag låg, så jag var tvungen att flytta mig.

  SvaraRadera