Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 11 maj 2011

Stilstudie i konsten att njuta

Livet e' UNDERBART!

16 kommentarer:

 1. Åhhhhhh så skönt du har det!!! Livet kan nog inte bli bättre än så!!!

  nosgos å gottisar, buff å sånt
  M&K

  SvaraRadera
 2. MAURICE och KAJSA: Näe, det tror inte jag heller!!!

  SvaraRadera
 3. Ingen kan utstråla sånt välbefinnande som en katt som mår bra! Varje hårstrå i hela pälsen talar om hur du mår.

  SvaraRadera
 4. KATTSON: Så är det nog. Har vi det bra visar vi det också!

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara bilder. Njutning på hög nivå! Dessutom är så snygg mot det gröna så en stackars katt blir allt lite matt i tassarna (Deco)Rulla i gräset är ju sååå skönt! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Jamarns så mysigt det där ser ut. Jag tycker nog att du ska ta och skriva en manual i avslappnande övningar. Det skulle bli en best-seller.

  SvaraRadera
 7. DUI och DECO: Det började bli kväll, men solen hade inte gått ner ännu. Och det var alldeles varmt. Allt var så bra som det kunde bli.

  SvaraRadera
 8. SIPPO: Du har ju också sköna ställen att njuta på, har jag sett. Det som var litet speciellt här var det underbart varma vädret, fast det var kväll. Ska fundera på en manual...

  SvaraRadera
 9. Solvärme, grönt friskt gräs och lite ryggmassage av att ligga och rulla. Kurr, vad mysigt! Förstår inte varför solen måste flytta iväg nån annanstans på vintern. Så här borde vi ha det jämt! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. FINDUS, ISAK och RASMUS: Det förstår inte jag heller. Vinter är något helt onödigt. Jag tycker vi inför sommar året om.

  SvaraRadera
 11. Åh sååå mysigt du har det där i gräset !
  Visst är livet härligt när man kan rulla runt ute så där :)
  Du undrade om kossorna var mina ?
  Nää det är vår hyresvärds , men dom tassar på mitt revir :)

  SvaraRadera
 12. KJELLE BUS: Att kunna ligga ute i det gröna och rulla, inga tider att passa, inga krav...då är gott att vara katt!
  Jag är ganska glad att jag är min egen hyresvärd. Då kan jag besluta att inte ha några kor här.

  SvaraRadera
 13. Du får ut maximal njutning av varje moment. Avslappning enligt konstens alla regler. Varför inte börja ge lektioner till alla stressade tvåbeningar, det skulle nog inbringa ett stort antal dentisar...
  Tassklappar

  SvaraRadera
 14. Herrejam, du har ju kattacitet att bli en guru inom detta viktiga hälsområde. Jag tycker att du ska fundera på att börja ge lektioner i avslappningsteknik till stressade tvåbeningar. Det skulle säkert inbringa många härliga dentisar!
  Tassklappar
  Tassnot: Jag tassade en liknande kattentar tidigare men den har försvunnit. Det har varit problem att komma in men det vet du säkert redan. Skönt att det fungerar igen :-)

  SvaraRadera
 15. KJELLE BUS: Svarade dig igår, men det har försvunnit någonstans...Tror jag skrev något om att jag är glad att jag är min egen hyresvärd, för då kan jag bestämma att jag inte ska ha några kossor här!
  Och superskönt i gräset var det!

  SvaraRadera
 16. FRASSE: Jodå, jag har kvar din andra kommentar i eposten! Tycker det är ett jamrans dåligt sätt av Blogger att stjäla våra kommentarer!

  SvaraRadera