Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 23 maj 2011

Hemska typer

Igår var det spännande må ni tro! Då kom Åskar på besök, och med sig hade han brorsan Regnvar. Båda två var i högform och fulla av energi. Jag hade litet otur, för en liten stund innan Åskar kom, hade jag tassat iväg ut, och inte hann jag tillbaka, innan Regnvar började hälla ner allt han hade i sina behållare. Då var jag glad över bilen på gården, under den kunde inte Regnvar hitta mig. 

Senare på kvällen trodde matte att Åskar dödat modemet, för det ville inte starta igen. Hon försökte en massa återupplivningsförsök, men modemet var alldeles svart och livlöst. Precis när hon skulle ge upp, blinkade en lampa till! Då satte matte in intensivvård, och rätt som det var, började alla lampor lysa igen. Vilken tur, annars hade jag ju inte kunnat blogga idag! Nästa gång Åskar hälsar på, har matte lovat att stänga av allt tidigare. Våldsam typ, den där Åskar...


Hade besök av minisen igår också. Nu börjar bli det fara å färde och höjd varningsflagga! Vilken fart han har, man kan inte känns sig säker nånstans. Han gillar mig jättemycket, men jag är högst tveksam till, hur han försöker uttrycka det? Hans människor sa, att jag hade det bättre ute, och så hjälpte de mig ut. Det var nog lika bra.


Idag har det bara varit sol igen. Precis som det ska vara.

14 kommentarer:

 1. Vet nästan inte vem som är värst av Åskar och Regnvar, båda är ytterst osympatiska, i alla fall om man är ute.

  En applåd till din matte som lyckades återuppliva modemet. Husse hälsar att hon gärna kan få komma hit och göra samma sak med ett par prylar han slängt längst in i garderoben.

  Angående minisen så jag kan inte ge några rekommendationer annat än att klättra riktigt högt.

  SvaraRadera
 2. SIPPO: Matte hälsar att hon ska komma in med sina magiska fingrar när hon har vägarna förbi. Jo, jag vet att jag borde hoppa upp någonstans. Jag får försöka lägga av mig känslan av att jag ska vara social. Det behövs nog inte alltid?

  SvaraRadera
 3. Han är alltid så högljudd, Åskar, när han kommer på visit. Regnvar är bara trevlig om man sitter inomhus och får jaga vattendroppar efter fönsterrutan. Kan tro att du var glad åt att bilden stod lämpligt parkerad. De där små minisarna kan vara ruggigt kvicka. Höghöjdsträning låter som ett vettigt förslag, om nu Åskar och Regnvar skulle husera utomhus samtidigt. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. FINDUS, ISAK och RASMUS: Den här gången var han bullrigare än på länge. Fyjam. Minisen var så beskedlig förut, bara låg där. Och jag har hört att det kommer bli ännu värre. När han bli tvåbent. Vilket han väl är nu med, men fyrbent på något konstigt vis?

  SvaraRadera
 5. Här var oxå både Åskar o Regnvar på besök igår med. Tack o lov så var jag o husse inne då , stackars matte jobbade kvällen igår o hon hann visst inte undan Regnvar.
  Du hade tur du Gustav som hittade en bil att gömma dig under.
  Så minisen börjar få en väldans fart nu ?!
  Tror oxå du kan vänta dig att det blir värre !
  Som du gissade så var min kattmat med älgkött väldans smaskig :)

  SvaraRadera
 6. KJELLE BUS: Uschjam, vad de hos dig med? De var ovanligt otrevliga igår, tycker jag. Väldigt påträngande.
  Är allt litet avis på ditt älgkött. Tycker husse kan skaffa litet sånt till mig uppe i norra landet.

  SvaraRadera
 7. Minisar - de är hiseligt hiseliga!!! Vi retirerar upp på frysen eller upp på en garderob. Och vi går INTE ner förrän minisen gått hem. Våran minis är VÄLDIGT hemsk! Och hon har JÄTTESTARKA nypor! *ryser

  Matte kan åka runt med sina magisa fingrar till oss alla tror jag! Kanske en ny karriär!?

  Åsar och Regnvar - vi gillar dem båda två, men så går vi inte ut heller. Vi tror inte att vi skulle gilla dem om vi var ute!

  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  M&K

  SvaraRadera
 8. Åskar och Regnvar är inga kul typer prexis. Regnvar kan man ju stå ut med en liten stund men sen är det nog. Minisar ska man vara lite försiktig med har vi förstått, var nog lika bra att du gick ut, man vill ju gärna ha svans, öron och ögon kvar. Nosbuff

  SvaraRadera
 9. MAURICE och KAJSA: Jag börjar ana vad som menas med jättestarka nypor. Fick mig ett nyp på i rumpan och sidan innan jag blev bortlyft.
  Nä, matte ska vara hemma hos mig, har jag bestämt. Hoppas hos lyder.

  SvaraRadera
 10. Mjausan, vi har aldrig hört talas om dom däringa; Åskar och Regnvar,MEN matte säger att dom inte är så trevliga när dom kommer. Dom för ju ett rysligt oljud när dom far förbi, *SUCKJAM alltså, fast i går söndag som kom det däringa våta uppifrån, fast det kom bara kvickt förbi och hälsade på, sedan for det iväg, utan att man märkte ngt, *FNISS*

  Tass tass

  SvaraRadera
 11. DUI och DECO: Regnvar kan man väl stå ut med när han uppför sig vanligt, och inte som igår. Jag vill inte ha sjöar på min gård.
  Just precis, HELA Gustav ska finnas kvar när de åkt!

  SvaraRadera
 12. MIMMI, CHICKO, TARZAN, SESSAN: Ni har haft tur som sluppit dem, man kan gott vara utan deras påhälsningar för alltid! Och här märktes det våta, kan jag jama. Gick inte kvickt alls, det var snigelfart.

  SvaraRadera
 13. Matte höll mig vid ett öppet fönster när Åskar och Regnvar var igång som värst i går. Det var ett mäktigt skådespel men jag föredrar absolut att vara åskådare framför att delta i själva föreställningen. Blöta fester är ingenting för mig :-)
  Även när det gäller minisar känns det säkrast att hålla sig till statistrollen. De menar säkert väl men deras försök till närmanden är tyvärr både klumpiga och okänsliga.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 14. FRASSE: Hörde att besöket i Malmö varit minst lika våldsamt som här. Håller helt med om den här typen av blöta evenemang inte är något för mig.
  Jag tror också att minisen ville väl, för han blev så lycklig över att se mig. Hoppas han får bättre nypkontroll så småningom.

  SvaraRadera