Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 11 maj 2011

Va? Har du ropat?


Jag gillar min nya altan mer och mer. Allt som oftast tassar jag dit för att kolla om matte eller husse sitter där. I så fall slår jag mig också ner. Nu dröjer det tyvärr innan jag kommer hitta husse där, för honom vinkade jag av i morse. Han ska jobba jättelänge i norra landet, men när han kommer tillbaka, dröjer det också länge, innan han måste dit igen. Oj, så mycket massage och klopunktur han kommer behöva när han återvänder!

Den här altanen är bra på så sätt, att det är tak över den på ena sidan. Där ska matte göra i ordning ett litet vänte-bo till mig. Då kan jag krypa in i det, när hon rymmer. Kan också vara bra att ha om jag händelsevis inte skulle höra, när hon ropar på mig på kvällen. Jag får litet problem med hörseln ibland, men det är nog ingenting allvarligt, eftersom det bara är på kvällarna besvären sätter in. Och förresten bestämmer jag själv över min arbetstid.


10 kommentarer:

 1. Nämen åhh vilken finfin altan du fått Gustav !!!
  Ska du sen få ett vänte-bo oxå så är det ju minst sagt PURRfekt :)
  Jag har oxå problem med hörslen ibland , speciellt när matte säger nej ;-)
  Så din husse har åkt iväg till det norra landet igen !
  Min matte ska visst åka söderut imorgon :(
  Att dom där 2-benta inte kan lära sig att dom ska vara hemma hos sina katter ??!!

  SvaraRadera
 2. KJELLE: Det blir nog bra med den här altanen när allt blir klart. Då gör det inte så mycket att min gamla altan har blivit innätad och oåtkomlig för mig.
  Jag har fått för mig att sådana här hörselproblem drabbar många katter, konstigt nog. Vi som är så perfekta?
  Jag har gett upp försöken med att binda fast mina människor här. Ibland måste man inse det omöjliga.

  SvaraRadera
 3. Den ser jättefin ut, bra med tak och litet kryp-in till dig också. Gissar att det är skönt att vara ute en hel natt sådär ibland. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Du är då en lyckans kisse som har en helt egen altan. Tänk så härligt att ligga där och njuta på kvällarna.

  SvaraRadera
 5. DUI och DECO: Hittills har jag sovit inne, men jag vet ju hur det blir senare i sommar. Då kallar plikten även på nätterna...

  SvaraRadera
 6. SIPPO: Jag tycker jag fått till den riktigt bra. Ligg- och tassvänlig. Nu väntar jag bara på mitt lilla bo också.

  SvaraRadera
 7. Oj vilken fin altan du fått. Jättebra att ha en vänta-plats under tack. Men tassen på hjärtat - det är väl inte bara arbetstiden du bestämmer över själv. Du bestämmer väl också över när det är lämpligt att ha hörselproblem, precis som alla smarta katter.

  SvaraRadera
 8. KATTSON: Där slog du allt tassen på musen, det är ju precis så det är! Klart jag själv bestämmer när det är lämpligt att höra, och när det inte är det!

  SvaraRadera
 9. Altanen är jättefin! Mysigt om du får ett eget kryp in där också för ibland är det ju skönt att varar ute på natten också. Nosbuff

  SvaraRadera
 10. DUI och DECO: Inlägget kom tillbaka! Och din kommentar också, men ingen annans? Skönt att det verkar fungera igen!

  SvaraRadera