Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 13 maj 2011

Jodå, jag hör...

...för innerst inne vet du ju vad som är rätt för dig!Önskar mina kompisar och deras inneboende tvåbeningar en härlig helg! 

10 kommentarer:

 1. Visst är det jobbigt! Helt plötsligt var allt borta, vi är jättesura för det.
  Du är så fankattiskt klok! Helt sant jamat. Hoppas att du får en skön helg med dina tvåbeningar. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. DUI och DECO: Min fina altan försvann här, men den ligger kvar som utkast. Nu när den ändå är läst av de flesta, får den stanna där. Men sånt här vill vi inte ha igen! Ha en bra helg, ni med!

  SvaraRadera
 3. Det var en evig tur att du fick ut dagens kloka budskap i alla fall. Alla tvåbeningar behöver en Gustavs Klokbok.

  SvaraRadera
 4. Jättesynd att gamla inlägg försvinner och att det strular. Men jamarns vilket klokt budskap. Den där borde du ta och rama in och sälja för många dentisar.

  SvaraRadera
 5. Så sant som det är jamat. *nickar instämmande* Den där klokboken borde alla tvåbeningar skaffa sig. Ha en bra helg, ni med! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. KATTSON: Våra människor skulle må så mycket bättre om de lärde sig leva litet mera kattlikt. Försöker ständigt påjama detta för matte. Hoppas hon lär sig något.

  SvaraRadera
 7. SIPPO: Nu har det kommit tillbaka, det som försvann. Fast din och andras kommentarer är borta ännu. Kanske är de på intassning?
  Jag ser litet som min uppgift att lära tvåbenta litet kattvett. Man kan ju alltid försöka!

  SvaraRadera
 8. FINDUS, ISAK och RASMUS: Våra människor behöver råd i konsten att leva väl har jag noterat. Men jag tror att jag behöver dela med mig av ännu mer av min erfarenhet, så fler utdrag ur boken kommer senare.

  SvaraRadera
 9. Alltså de där tvåbeningarna Tror de inte att du hör? Det är inget fel på vår hörsel givetvis. Det är precis som du jamar. Det handlar om att göra sina egna beslut inte mer än så.

  Ha en härlig helg du med Gustav.

  Nosgos

  SvaraRadera
 10. NEA: En bra sak med att vara katt är att alla VET hur självständigt tänkande vi är. Det är något jag vill försöka förmedla till tvåbeningarna också. Kanske går det?

  SvaraRadera