Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 20 juli 2011

Jag skrattar på mig...nästan

Hurra, hurra! Min mjukmage har kommit hem igen! Äntligen får jag trampa och trampa på detta perfekta underlag. 
Ha-ha-ha...jag tror jag skrattar på mig!
Min husse har alltså återvänt från norra landet. När vi låg där i soffan berättade han en rolig historia för mig. Den handlade om en tokig tvåbening som trodde att han var en katt. Han hade klättrat upp i ett träd, men sedan tog han sig inte ner igen.  Vilken skojig syn det ska ha varit!

Har hört att en del katter också hamnar i den knipan ibland, men då är det givetvis frågan om att katten 1) antingen blivit uppjagad av en skällis, eller 2) att katten själv bedrivit spaningsuppdrag aningen nitiskt. Ibland kan arbetsivern vara litet för stor, men noggrannhet ska man väl inte klandras för, eller hur?

Är helt säker på att varken 1 eller 2 gällde i tvåbeningsfallet, utan 3) högmod går före fall!

20 kommentarer:

 1. Grattis till att magen är hemma igen. Men jag måste jama att min mage som husse har, är nog betydligt mjukare. Man sjunker liksom ner två tasslängder. Hähä.

  Tokiga tvåbeningar som klättrar i träd. Visserligen har husse också gjort det, men han klättrade inte så högt tack och lov.

  SvaraRadera
 2. Vi har hört att vissa 2 benta gillar att klättra i träd, men då brukar dom vara lite äldre minisar...
  Vad hände sen? Fick brandkåren rycka ut???

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Vi utnyttjar sällan husses mjukmage, för han ligger sällan på rygg. Plus att han inte ligger stilla tillräckligt länge.
  Sedan tycker vi att 2beningarna kan hålla sig på marken. För deras egen skull...

  SvaraRadera
 4. Men, det var väl på tiden att husses mage hittade hem! Han borde sluta rymma till norra landet! Där finns väl inget annat än snö, mygg, renskav och lavar. Inte nödvändigtvis samtidigt heller.

  Det är bäst att du trampar på ordentligt på husses mage - vem vet när han rymmer igen!?

  nosgos å allt det bästaste
  M&K

  SvaraRadera
 5. Vad bra att husse kommit hem och att du fick dig ett gott skratt. Tvåbeningar missbedömer ju ofta situationer, det har vi ju otaliga bevis för. Den här tvåbeningen hade helt klart överskattat sin förmåga och gått för långt (upp). Undrar också hur han kom ner.

  SvaraRadera
 6. SIPPO: Jag undrar jag, kan den verkligen vara mjukare? *tvivlar* Oj, har din husse också klättrat? Men då så, då kan ni ju träna trädrusningar tillsammans!

  SvaraRadera
 7. HJULIA, SMULAN, AMANDA: Njam, det är var nog ingen minis alls, men han kanske luktat för mycket på mynta? Och så hade visst dumma kompisar som hjälpte honom upp men inte ner. Fast till slut kom det några andra och gjorde det.

  SvaraRadera
 8. MAX och MÅNS: Vad jag sett har han inte mycket till mjukmage heller, men säkert trampvänlig ändå. Bara ni kan få omkull honom! Det är något visst med magtramp, det kan jag lova!

  SvaraRadera
 9. MAURICE och KAJSA: Jag har jamat åt honom länge att han bara ska vara hemma, men han vägrar lyssna. Matte håller med om det där med myggen. Jag vet inte riktigt vad en mygga är? Något obehagligt har jag förstått. Jag tänker inte åka till norra landet. Aldrig.

  SvaraRadera
 10. KATTSON: När tvåbenta tittat för djupt i myntapåsen får de tydligen för sig ett och annat? Han fick ropa på hjälp, och sedan kom det några och hjälpte honom. Annars hade han väl fått sitta där tills det kom snö så han kunde hoppa ner.

  SvaraRadera
 11. "Fniss" Så det kan bli! Härligt att ha alla hemma där de ska vara. Mjukmage låter toppen! Nosbuff

  SvaraRadera
 12. DUI och DECO: Vad är det man jamar? Guldkant på tillvaron? Det är husses mage!

  SvaraRadera
 13. Gott att höra att alla i familjen nu är hemma !
  Trampa på gosmagar är inte fel !!!
  Tror som du att den där 2-beningen löd under paragraf 3 = högmod går före fall :)

  SvaraRadera
 14. KJELLE BUS: Alla hemma är BÄST!
  Dessa tvåbeningars förstånd, eller avsaknad av detta, blir man aldrig klok på!!

  SvaraRadera
 15. Här är det matte som har en mjukmage *fniss* och den är det bästa som finns att trampa runt pår. Som tur är skulle hon aldrig få för sig att klättr upp i ett träd och det är vi glada för *hur skulle vi få ner henne???*

  SvaraRadera
 16. Skönt, nu har du koll på var husse är åtminstone ett tag framöver. Bäst är när alla är hemma, och särskilt gosiga trampplatser borde inte få åka iväg sådär. Knasig tvåbening som luktar på myntan och klättrar i träd sedan. Då ska man ju ligga och rulla på en sån där Arken Zoo-matta. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 17. Vilken finfin trampmage. Syns ju på långa vägar att den är helt perfekt. Tänk att du släpper i väg den till det norra landet titt som tätt.

  Vilken knepig tvåbening. Det vet ju alla att tvåbeningar helst bör hålla sig på marken.

  Nosgos

  SvaraRadera
 18. SKRUTTEN och SKORPAN: Mjukmage som mjukmage, det viktiga är ju inte på vem den sitter, utan att den FINNS!
  Min husse klättrade upp i ett körsbärsträd en gång, och så gick grenen av och han bröt foten. Nu klättrar varken han eller matte. Det är jag som sköter den biten. Fast bara lagom högt!

  SvaraRadera
 19. FINDUS, ISAK och RASMUS: Just precis! Vad fånigt att han inte hade en sån matta i närheten i stället! Men jag hoppas han lärde sig att han faktiskt inte är någon katt!

  SvaraRadera
 20. NEA: Tror du inte jag försökt få honom att stanna här?
  Tyvärr är han totalt okänslig för mina jam i det fallet. Hård som flinta. *suckjam*

  SvaraRadera