Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 6 februari 2013

Något Skumt


Vice vaktchef Piff på sin post
Det har börjat uppträda Något Skumt i vår ena hall. Under flera dagar har detta Något krävt mycket uppmärksamhet och vakthållning. För att få så stor täckning som möjligt på bevakningen, har vi turats om. Det Skumma finns i/på/bakom väggen. Vi har inte riktigt lyckats lokalisera exakt position?

Man tappar lätt fokus när man suttit och stirrat på den där väggen en stund, så det är tur att vi är tre stycken. Matte har hittills inte gått att övertala att ta på sig minsta lilla minut. Husse är fortfarande i norra landet, och kan inte heller ställa upp. Hans engagemang för sånt här brukar dock inte vara så stort, tror inte vi kan påräkna någon avlastning när han kommer på torsdag kväll. Men Piff, Puff och jag stretar på. 

Något Skumt ska inte utan vidare få invadera mitt hus. 

  

12 kommentarer:

 1. Men så läskigt! Kanske du skulle tillkalla expertis, Sippo kanske kan bistå dig i jakten på Det Skumma.
  I mitt hus är det också Skumma ljud ibland, matte påstår att hus låter men det tror inte jag på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo har säkert fullt upp att kurera sin husse just nu, men får vi ordning på det här kanske det kan bli längre fram? Jag har en teori, som jag hittills hemlighållit för de andra, nämligen att det är mususlingar som har tänkt sig in här. Hoppas det, de ska få ett VARMT välkomnande!

   Radera
 2. Det är märkligt så lite tassistans man kan räkna med från sina tvåbeningar när det verkligen gäller. Tur att du i alla fall har lite hjälpa av Piff och Puff. Tycker ni gjort en riktig bedömning av läget - här verkar ständig bevakning vara nödvändig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, vi lägger verkligen mycket tid på bevakning. Av naturliga skäl får Piff och Puff ta på sig största andelen, jag har ju hela Området där ute att sköta också. Men det är på tiden att de där två också får göra litet nytta!

   Radera
 3. Mjau Gustav, har n i fått in mususligar i huset? *Funderar* Hoppas ni kan fånga dom.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njam, jag hoppas förstås att de ska komma in (fast det gör inte matte), men de har visst inte hittat dörren än?

   Radera
 4. Men hujam så läskigt. Tur att du var på din vakt och märkte att något var på tok. Tycker det är lite dålig stil av matte att inte avsätta lite av sin tid för att hjälpa till med vakthållningen. Men lite extra gott kan hon väl bjuda på, nu när ni jobbar så hårt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ansökt om lönepåslag, hittills har det resulterat i litet extra sticks. Förväntar mig resterande lön till helgen. :)

   Radera
 5. Hm , har ni också skumma saker i era väggar ?!
  Det har jag med ibland och det är sååå strängt att vara ensam att vakta :(
  För jag har samma problem som du med min 2-bening *suck*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fordras verkligen koncentration för att sitta där nån längre tid, förstår att det är jobbigt för dig ensam! Elände att våra människor inte hjälpa till!

   Radera
 6. Men... vad kan detta vara? Det här är ju lika spinnande som Kattsons deckare - fast i verkligheten... *biter på klorna*
  Fast Något Skumt kan ju vara Något Roligt också - om det nu är en musling eller två som döljer sig bakom väggen... Det håller jag tassarna för! :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Skumt behöver ju inte vara något negativt, bara något som måste utforskas och artbestämmas. Jag hoppas också på att det är muslingar, det skulle verkligen liva upp tillvaron en stund. Piff och Puff är VÄLDIGT förväntansfulla, helt utan riktiga jakterfarenheter som de är.

   Radera