Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 13 februari 2013

Närhet
Man vill ju vara nära sin människa, eller hur? Jag vill det, i alla fall. Därför är jag glad att vi har två stolar på kontoret. Eller glad och glad, den andra stolen köptes förstås med tanke på min uppgift som kundmottagare? Hur skulle det se ut att ha personalen liggande på golvet?

När det är lugnt på kontoret passar jag på att ta rast. Det är vilsamt att ligga där och höra tangenternas klickande på datorn. Matte skriver rätt fort, och länge. Efter ett tag kan jag inte låta bli att blunda. Matte får gärna tro att jag sover, men öronen är vakna och lyssnar.

Jag har det bra som har en människa att vara nära hos. 

 

14 kommentarer:

 1. Visst har vi det bra som har minst en människa att vara nära hos!!!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Du är ju väldigt blygsam i dina krav på arbetsredskap och arbetsmiljö, särskilt med tanke på den stora nytta du gör. Antar att dina människor inte skulle kunna driva företaget utan din hjälp? Så brukar det ju vara. Självklart måste du ha en egen stol när du tar emot kunder. Och dina människor har det verkligen bra som har en sån katt att vara nära.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som företagskatt är jag givetvis en oumbärlig kugge. Alla kunder verkar se fram emot att få träffa mig. Så jag fortsätter mitt arbete, trots att jag väl är pensionär? Det är härligt att kunna vara till nytta.

   Radera
 3. Jam, jag önskar att alla katter hade det så...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jahajam, det skrev jag till Smulan och Amanda, men det hamnade litet fel.

   Radera
 4. Visst är det härligt att vara nära! Vi har det bra vi som har våra människor.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det var ett klokt beslut att skaffa en stol till dig, för precis som du jamar, hur skulle det se ut om du tog emot kunderna liggandes på golvet?
  Tror jag ska be husse skaffa en stol, då slipper jag trängas på skrivbordet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker absolut du ska begära en stol, du med. Och kräv att den ska vara mjuk, liggvänlig och lätt att flytta nära husse. Då blir det perfekt!

   Radera
 6. Klart som tonfisks spad att man ska ha en egen stol på kontoret , så att man kan övervaka vad min sekreterare skriver på MIN blogg och i kattentarer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är också en viktig aspekt! Du kanske inte har så många kunder som kommer, men det är förstås lika nödvändigt att kunna kontrollera vad som skrivs om dig!

   Radera
 7. Mjau, här kan vi övervaka vad våran matte håller på med, när vi ligger ovanpå databordet. Där finns en hylla som vi har en kattbädd på, att kolla vad matte gör, mjau

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. En hylla med kattbädd, vilka lyxlirare ni är!

   Radera