Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 12 mars 2013

Tack!Enligt vad jag har hört är det viktigt för hälsan att sova gott. Vilken tur för mig då, att jag helt kan slappna av hemma i mitt hus! 
Stackars de katter, som måste vara på sin vakt hela tiden. De, som blivit "glömda" kvar, eller utslängda. Och inte nog med att de inte kan slappna av ordentligt, det är ju kallt och eländigt på vintern också. Tänk att jag hade kunnat vara en sådan katt!? Då hade jag nog inte tassat omkring här längre...Vilken tur att det finns goda människor, som bryr sig om oss, och ser till att vi blir omhändertagna.
Som ni ser har jag inga problem med avslappningen! Tack, Kattkommando Syd!


12 kommentarer:

 1. Vi vågar knappt tänka på hur det skulle varit om du varit hemlös. *ryser* Du är ju vår bästaste vän och måste alltid må bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag sprang ju fram till alla bilar som stannade vid min gata på den tiden, så risken fanns nog att någon inte såg mig i tid. Är fortfarande inte nog rädd för vår bil tycker matte och husse, men jag räknar förstås med att de ser sig för!

   Radera
 2. Nästan alla katter hade kunnat vara hemlösa om det inte funnits människor som din matte och husse. Även om många råkar illa ut, får man inte glömma att det faktiskt finns väldigt många snälla människor som tar väl hand om sina katter. Och då blir de väl omtasstagna av sina katter också! Spinn-spinn-situation.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst finns det många, många katter som är älskade också, tack och lov! Och det är verkligen en spinn-spinn-situation, för vi är duktiga på att visa kärlek, vi också!

   Radera
 3. Visst har vi det bra som kan vara alldeles trygga! Och stort tackjam till alla katthem som hjälper så många katter till sina människor och sin trygghet.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk bara så hemskt det skulle vara utan katthemmen! Det går bara inte att tänka på. Vilket stort och fint jobb de gör!

   Radera
 4. Vi tycker oxå det är bra med alla katthem, som kan ta hand om oss tills vi kommer till egna hem. Jag Chicko kommer ju oxå från KK_S/KattKommandoSYD, kanske jag jamat om tidigare/
  Tass tass/
  Chicko

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jojam, det är litet roligt att vi har samma ställe att tacka för våra nya, fina liv! :)

   Radera
 5. Vi har mycket att vara tacksamma för. Även om de som har mest att tacka för är våra tjänare.De får ju förstklassig terapi så snart de önskar av oss. Jag hamnade ju inte på katthem, men hotades av avlivning om ingen velat ha mig. Gammal som jag var då när jag behövde nya tjänare. Matte velade en stund men bara kort, för hon tänkte att de jobbar så mycket men sen var det klart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken jamarns tur att du fick fortsätta leva! Vad jag kan förstå har du hittat förstklassiga människor att bo hos dessutom! Gissar att du lätt kan stå ut med en del ensamhet om man betänker alternativet?!

   Radera
 6. Mjau, tänk att du också har varit en katt utan hem. Vid närmare eftertanke var jag också det, fast jag hade människor som såg till mig och min familj och gav oss mat, så det gick ingen nöd på mig.
  Men jamar med om att vi måste vara tacksamma för att vi när helst andan faller på kan lägga och och slappna av helt och fullt, utan rädsla för att bli kattackerade.
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns nog knappast något bättre än att känna sig trygg och älskad. Då har man allt!

   Radera