Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 28 april 2014

Man kan bli orolig för mindre


Suck, suck, husse har gett sig iväg igen. På dagarna bryr jag
Min helg
mig inte så mycket, men jag saknar mitt bästa liggunderlag på nätterna. Plus att det inte går att komma ifrån att servicen blir försämrad när husse är frånvarande. En personal har svårt att upprätthålla samma nivå som två, av naturliga skäl. Men när det blir sommar har han lovat att inte åka iväg alls så mycket, får väl lita på det.


Helgen har varit så varm! För första gången i år har det hänt att jag blivit tvungen att lämna växthuset för att svalka av mig! Då är det tur att man är begåvad med en hasselbuske! Fast idag blev jag litet orolig, för matte var där med en kratta. Genast måste jag kontrollera att min väl tillrättalagda grop inte var saboterad. Provlåg direkt, det kändes okej. Tur för henne, måste jag jama! 

14 kommentarer:

 1. Tänk om vi katter hade fått bestämma, då skulle vi aldrig behöva oroa oss för bristande service eller försvunna mysgropar. Men när nu människorna envisas med att hela tiden förändra och hitta på saker så får vi försöka ha så bra koll det går, och jama ifrån på skarpen om det blir alltför kaotiskt. Verkligen skönt att gropen fanns kvar!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk den dagen då matskålen fylls på direkt vid tilljamning och dörrarna öppnas genast man vill tassa ut! Det är så konstigt att matte har makten över detta. Men stor tur att min hasselbusksgrop är fortsatt användbar!

   Radera
 2. Men visst är det konstigt att våra tvåbeningar har så mycket att säga till om när de knappt kan klara sig själva utan vår tassistans, och vi är ju helt klart klokare.
  Nåjam, tur att din grop var kvar orörd och att du har haft fritt tillträde till ditt växthus.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är vi klokare, tänk bara så mycket människorna ställt till med...
   Min grop var väl inte helt orörd, men fortfarande fullt brukbar, och det är ju det viktigaste!

   Radera
 3. Puh, jamars vad varmt det varit i helgen.
  Tänkte på dig o din hasselbuske när solen stekte som värst.
  Tur att din matte inte förstörde den, men jag tror nog att hon vet att det är din favoritplats så hon låter den vara ifred.
  Själv höll jag mig på skuggsidan av huset.
  Förstår inte vad det är för mening med att din husse hela tiden åker ifrån dig.
  Tycker han ska sluta med det o bara finnas till för dig och din bekvämlighet.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och hasselbusken blir ju ännu mer ändamålsenlig när bladen är fullstora och kan ge skugga. De är knappt halvstora än.
   Meningen med husses åkande kan man verkligen ifrågasätta. Han påstår att hans kunder inte vill flytta hit! Va? Här som är så härligt? Hur kan de vilja bo i den där kylan? Tur att matte och husse gav upp och flyttade hit i alla fall, annars hade jag inte haft nånstans att bo.

   Radera
 4. Visst är det härligt! Bristande service är ju ett problem men det verkar ju som det ska bli bättre! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, somrarnas service brukar vara riktigt acceptabel! :-)

   Radera
 5. Hehe, det skulle ju varit typiskt om matte sabbat din härliga vilogrop så här lagom till sommaren.
  Vi håller tassarna för att din husse snart är hemma hos dig igen. *tröstartass*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, litet hyfs är det på henne! Och husse, han är som han är någon månad till. Kommer och åker. Tur man slipper följa med i alla fall.

   Radera
 6. Matte har ju varit med så länge nu, så hon vet väl att man inte rör Gustavs Grop? Nä, nog för att tvåbeningar kan toka till saker och ting, men rent sabotage tror jag inte en tvåbening som matte skulle nedlåta sig till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. HELT orörd fick den inte vara, även om de där löven inte störde mig. Men nä, sabotör, så illa är det trots allt inte!

   Radera
 7. Rena rama sommarvärmen , det är härligt det !
  Har varit ute massor med matte och husse :)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var härligt så länge det varade, nu är det ju litet kyligare. Men så bra att dina människor tydligen hållit sig hemma!

   Radera