Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 23 maj 2016

Vad bra jag har det!


Många besök till hasselbusken har det blivit den här helgen. Mest framåt sena eftermiddagen och kvällen. Kvällarna där är så rofyllda och sköna. Vem har lust att komma in då? Inte jag, i alla fall! Jag bara tittar helt oförstående när de ropar på mig. Härom kvällen kom husse ut, lyfte upp och bar in  mig! Det är nackdelen med att ha en liten kropp. Skulle han nog inte gjort med ett lejon?

Nu behöver jag inte riskera den behandlingen på ett tag. Husse har gett sig iväg igen, och är borta hela veckan. Nu är det sista gången på väldigt, väldigt länge har han lovat. Tur det. För trots risken för inbärning saknar jag honom, speciellt på nätterna. Det ska ju liksom vara han och jag då! Undrar just hur han kommer i säng nu, när ingen kommer och jamar till att det är dags att lägga sig?

Det är i alla fall härligt väder, jag kan vara ute hela dagarna, och om en vecka är husse tillbaka. Vad bra jag har det!


12 kommentarer:

 1. Tänkte på dig och din hasselbuske när det var som varmast häromdagen.
  Skönt att du kan vara ute o filosofera denna veckan i o med att husse är borta. Då går tiden kanske lite fortare för jag märker att du allaredan saknar din husse.
  Nästa vecka när han kommer hem igen kommer du att vara jätteglad när han kommer och bär in dig på kvällen.
  Hur är det med lilla Puffisen?

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar lovande med uteväder den här veckan, härligt! Jo, på kvällarna saknar jag honom. Matte är väl okej, men hon duger inte som liggunderlag!
   Njam, känner en viss tveksamhet till att jag blir jätteglad över att bäras in? Till och med stor tveksamhet!
   Puffen ska få sin andra cellgiftsbehandling i morgon, (tisdagar och fredagar), så ikväll ska hon få tablett mot illamående. Hittills har det gått bra, hon äter och bajsar som hon ska!

   Radera
 2. Tror husse sover väldigt dåligt när han är bortrest å du inte styr upp det hela :-)!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konstigt nog påstår han att det är rätt skönt att slippa bli väckt fyra på morgnarna?? Han skojar nog bara?

   Radera
 3. Bar han in dig? Det är ju snudd på kränkande behandling av en säkerhetskatt. Nä, nu får husse skärpa till sig, hoppas han kommer på bättre tankar där uppe i norra landet när han ligger sömnlös utan dig på magen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det ett övergrepp? Jag hade ju visat matte att det inte var aktuellt att komma in! Jag hoppas som du, kanske ligger han där uppe och ångrar sig för fullt nu?

   Radera
 4. Det var ju i och för sig fräckt av husse att bära in dig, men han kände väl att han inte kunde sova utan ditt sällskap? Tror ha kommer vara jättetrött när han kommer tillbaka, för nu lär han väl knappast kunna sova alls?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske var det så, men han får väl behärska sig litet? Jag var i alla fall inte alls nöjd! Får väl vässa klorna ordentligt, så han kan få sig en rejäl omgång när han kommer!

   Radera
 5. Det låter jamarskönt med din hasselbuske. Vi fick fint väder först idag, så nu på kvällen har vi varit på uteplatsen och bara myst.
  Så läste vi först nu om Puff. Stackars, stackars Puff. Men vi håller tummar och tassar för att behandlingen hjälper.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas dörren till er uteplats kommer vara öppen ofta framöver!
   Att åka till vettisen så ofta har nog varit det värsta, annars tror jag inte hon känner sig sjuk. Hoppas det i alla fall. Och tack för tum- och tasshållning!

   Radera
 6. Lite jobbigt att bli inburen när man inte är klar men husse ville nog ha dig nära innan han skulle åka. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske är så, men JAG ville ju inte, det är det som räknas!

   Radera