Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 16 april 2010

Bra sovplatser och andra

Det var ganska pälsblåsigt idag, men nu när det vita äntligen är borta, bryr jag mig inte så mycket. Med andra jam blev det en hel utedag igen. Min husse har gett sig iväg igen till det norra landet, och det är litet tråkigt. Mest saknar jag min sovplats på hans mjuka mage, när han tittar på teven på kvällarna.

Nu får jag hålla tillgodo med mattes knä, när hon sitter i min fåtölj. Problemet med henne är, att hon inte kan sitta stilla. Ideligen ska hon resa på sig. Jag sätts på fotpallen. Varpå jag tassar över till fåtöljen igen och lägger mig skönt tillrätta. Då kommer matte tillbaka och propsar på att också få sitta. Jag läggs tillbaka i knäet. Så där håller vi på, så fort det blir något som heter 'paus'. Rätt störande. Husse, han ligger kvar på sin plats, och låter mig vila i lugn och ro. Klart jag saknar honom!

Har min vana trogen besökt min favoritgranne ett flertal gånger idag. Han har börjat med något nytt, han kammar mig! Om det tycker jag sådär. Gillar vanligt kel bättre. Förstår inte riktigt varför det ska vara så mycket kammande, både hemma hos mig, och nu, hos grannen?

Men hallå där, här kommer Puff och vill absolut tassa ner något. Okej då, vad är det som så viktigt??

Puff: uiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiui 

Jahajam, inte för att jag fattar något, men nu har du fått jama till i alla fall. Men det blir inte någon vana!

Nu önskar jag alla mina kompisar en jättebra helg med god flugjakt för er som håller på med det! Vi tassas på måndag! 

12 kommentarer:

 1. Tur att du har en matte kvar att gosa med, även om hon inte kan sitta still. Men människor fungerar ju som så, att så fort man lagt sig tillrätta så ska de absolut flytta runt eller klia sig. *suck* Med tanke på hur snäll din granne annars är, så kanske pälskamning inte blir så farligt.
  Angående Puff's inlägg, så kan jag bara jama: Ehhh??? Har hon svalt en visselpipa eller?

  SvaraRadera
 2. Jodå, jag finner mig ju också i grannens kamning. Är mest litet förundrad över detta nya påfund.
  Jag undrar också vad hon ville få fram. Vi är nog inte riktigt samjamade. Ska höra med Piff sedan om hon kan tolka. Tass!

  SvaraRadera
 3. Skönt att vara ute även om det blåser, så länge vi slipper det vita så..Matte får vackert sitta kvar om du lagt dig till rätta, enda ursäkten att ställa sig upp är väl om hon behöver gå på lådan eh toaletten. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Just vad jag också tycker. Inte kan hon väl behöva så ofta? *konfunderad* Buff, buff!

  SvaraRadera
 5. Här låter det som om det behövs lite dubbel uppfostran: matte ska sitta still om du ligger i knäet, och husse ska stanna hemma. Storsint att låta Puff komma till tals i din blogg. Är han inte från samma trakt som du? Av språket att döma kommer han från, ja - vem vet var?

  SvaraRadera
 6. Som jag har kämpat med min undervisning, har nästan varit övertydlig om vad som gäller. Men, som du vet, ibland är dom mer än lovligt trögfattade. *suck* Ja, visst kan man undra varifrån Puff kommer. Har fortfarande inte lyckats tolka meddelandet. Kanske är det krypterat?

  SvaraRadera
 7. Snuttis hälsar och tycker det är jätteskönt att bli borstad. Hon vänder sig allt eftersom jag är klar på ena sidan, då ska nästa sida borstas till sist magen Kuuuuurrrrrrrrrrr så gott

  SvaraRadera
 8. Det kan jag hålla med om, borstning är helt okej. Som massage-kel. Men kam...inte alls samma grej. Ja, jag ställer ju upp, mest för att jag inte gillar att bråka med dom jag tycker om. Kanske ska donera en borste till min granne. Mmm. Bra idé. Tass!

  SvaraRadera
 9. Att de inte kan sitta still, de där mamsingarna! Och varför måste de jämt sno våra stolar, fåtöljer, soffor och sängplatser?! Vi bara undrar! Det är ju VI som bestämmer, eller hur?! *slår tassen i vattenskålen så det stänker*
  mumlar: "Där fick du mamselle, mamsen!"

  Tass på´re Gurra!

  SvaraRadera
 10. Visst är det märkligt? Men jag är riktigt envis, så jag är säker på att vinna fåtöljkampen till slut. Inget jam om den saken! Tass på er själva!

  SvaraRadera
 11. Ha en härlig helg själv Gustav.

  SvaraRadera