Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 27 april 2010

Trädslukarmaskin

Har det hänt något idag? Inte mycket. Det enda ovanliga var en jättemonstermaskin som ställdes upp nära mitt hus. I maskinen åkte det in stora träd. Sedan blev det konstigt, för träden bara försvann, ett efter ett, medan det dånade hemskt i mina öron. I stället sprutades det ut nån slags mjöl i jättestora lådor. Det har inte alls varit särskilt trevligt här idag med andra jam. Piff har knappt velat gå ut alls.

Jag har ändå jobbat ute hela dagen, nästan utan avbrott. Det är verkligen härligt nu, när allt det vita är borta. Tänk vad mycket tid som slösades bort på bara degande då, när det var kallt. Nu kan man äntligen komma till sin fulla rätt, med trädrusningar och viltspaningar. Det är så här man ska ha det när man är katt.

7 kommentarer:

 1. Hm, trädslukarmaskin låter oroväckande. Du är väl försiktig så det inte blir en kattslukarmaskin också? *orolig* Jag håller med om att vädret är härligt. Nu är det verkligen underbart att vara katt. Fast lite jobbigt är det med fästingkoll i tid och otid.

  SvaraRadera
 2. Med det oljudet är det lätt att hålla sig borta. Är övertygad om att det inte är lämpligt med en närmare kontroll av maskinen.
  Fästingar...uschjam!

  SvaraRadera
 3. Synd att maskiner ska dåna så mycket. Undrar om man kan lägga in backen på maskinen? Vi skulle behöva en när matte planterar kattgräs. Då kunde man spruta in mjöl i ena änden, och så kom det ut stort högt gräs, eller kanske små träd som man kan klättra i, i andra änden. Då slapp man vänta så länge på att gräset skulle gro! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Gustav du måste lova mej att inte gå i närheten av den där otäcka slukarmaskinen! *orolig*

  SvaraRadera
 5. FINDUS, ISAK och RASMUS: Vilken uppfinning! Om vi slår våra kloka katthuvuden ihop kanske vi kan klura ut nåt? Klätterträd är jag väldigt intresserad av! Tass!

  MAYA: Jag svär vid min svans!

  SvaraRadera
 6. Men hur skall det bli med trädrusningar när maskinen ätit upp alla träden? *Kliar mig med tassen bakom örat*

  Håller med Maya, tänk om den får för sig att äta upp dig också? Gustavmjöl vill vi inte ha vi vill ha en hel Gustav!

  Nospuss

  SvaraRadera
 7. Det är bra att du är noggrann när du väljer vilka objekt som ska godkännas med Gustavstämpel. Synd att den ska störa nu när det är så mycket att göra ute för dig. Kunde den inte varit där i vintras istället när du var inne och laddade batterierna?

  SvaraRadera