Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 19 april 2010

Matte vannTjohopp, här kommer jag över staketet! Har precis varit över en sväng hos min favoritgranne. Brukar använda staketstolparna som mellanlandningsplats. Riktigt eleganta hopp, om jag får jama det själv!
Blev bjuden på en skiva leverkorv, och så skulle jag kammas, förstås...


Jag ser dig, matte, jag tassar så fort jag kan


Eller??? Det var ju inte så dumt med leverkorven. Undrar om det finns mer?


Litet fundersam är jag allt


Men matte är nog bäst ändå!

7 kommentarer:

 1. Borta bra men hemma bäst! Det är väl så tvåbeningar brukar säga. Så måste jag berömma din elegans när du skuttar över och landar på marken igen. Klart graciöst. En skiva leverkorv mot att bli kammad. Jag tycker det låter rätt okej. *tass*

  SvaraRadera
 2. Grannen är så klart bra! Men det finns inget som går upp mot matte (och husse). Du ser ut att ha haft det skönt idag Nosbuff

  SvaraRadera
 3. SIPPO: Ja, jag är rätt nöjd mina hopp själv. Inte ens Piff, som annars är en riktig höjdhoppare, klarar av staketet. Så länge som jag gör det känner jag mig som en kyngling. Tass!

  DUI och DECO: Ni har så rätt! Dom är trots allt MINA. Buff, buff!

  SvaraRadera
 4. Det var det värstaste! Vilken spänst! *klappar tassarna* Tycker du har fixat ett rätt bra avtal med grannen. Kamning, och så får du leverkorv. När matte går och fixar pälsen, så är det hon som får ge bort leverkorven. Eller vad pälsvårdaren nu vill ha betalt i. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Eftersom det alltid saknas leverkorv i vårt kylskåp vet jag inte hur matte kan få sin päls fixad. Kanske har hon med sig vitfisk? *funderar*

  SvaraRadera
 6. Synd att man inte fick se själva hoppet över staketet. Det kanske kommer en bild på det? Fast det är klart att matte är bäst, även om leverkorv inte är fy skam det heller.

  SvaraRadera
 7. Matte är inte lika snabb som jag, förstås. Det tar ju bara någon sekund för mig att hoppa över, så det gäller för henne att vara alert. Får väl försöka anpassa mig till hennes reaktionsförmåga nån gång.

  SvaraRadera