Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 29 april 2010

Konster - nej tack!


Absolut inget för mig!

Satt igår kväll och läste tillsammans med matte, i en tidning. Jag bara frågar: Brukar ni göra konster? 

Matte läste intresserat om hur man kan dressera katter. Bara det! Dressera är ett ord som jag anser är totalt oförenligt med ordet katt. Med tålamod skulle man kunna lära katter både det ena och andra, stod det. Jag tar tassen för pannan! Om nu händelsevis nån katt skulle gå med på att göra en "konst", är det förstås för att katten själv vill! Dresserad? *fnys*

Och det jamar jag bara. Aldrig vid min kattfot att jag någonsin kommer utföra den allra minsta lilla fåniga konst, även om matte försöker sjuhundrasextiofjorton dagar. Därmed jamat.

8 kommentarer:

 1. Jaha, det kan de ju tro "fnys" Vi gör det vi vill, när vill och för att vi har lust! så det så! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Just precis! Ingen kan ändra på vårt perfekta psyke! Buff, buff!

  SvaraRadera
 3. Man upphör aldrig att förvåna sig över tvåbeningarnas idéer. Kan du ta reda på vad det var för tidning så vi kan anmäla den till KPK (Kattpressombudskatten). Jag vill få prövat om man verkligen får skriva sånt.

  SvaraRadera
 4. Dressera katten? Vår erfarenhet är, att livet blir mycket lättare och smidigare om man dresserar MATTEN i stället! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. *bah* det var det värstaste! konster är till för såna där odrägliga skällisar, absolut inte för oss katter *tasstamp*

  SvaraRadera
 6. Det där har jag också hört om. Husse läste att man kan använda en sån där "clicker" som man tränar hundar med! Har du hört något så pälsresande?! Jag kan två tricks; göra kullerbytta och stå på baktassarna. Men enbart för att jag vill det och inget annat.

  SvaraRadera
 7. hej Gustav.
  japp,jag pip kan konster.
  jag kan
  sitt
  ligg
  stanna
  kom

  SvaraRadera
 8. KATTSON: Ska genast tassa ner en anmälan av Hemmets Journal till KPK. Bra att du påminde om den möjligheten!

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Men katten så svårt det är att dressera henne till de enklaste saker, som matupphällning till exempel!

  MAYA: Precis! Skällisar är så dumma, dom bara apar efter och gör som dom blir tillsagda utan att tänka själva. Verkligen inget för oss!

  SIPPO: Att stå på baktassarna är ju en rent praktisk kunskap, mycket användbart. Självklart gör du dina trick när och om du vill själv. Sånt är helt givet för oss!

  KATTLIV: När det passar dig, förstås?!

  SvaraRadera