Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 13 april 2010

Bilbesiktning


Den här har jag aldrig luktat på förut...det måste bli en helbesiktning...nosa nosa...luktar inte alls som min bil...men okej jag godkänner den väl...sådärja, då var det gjort...

Piff och Puffs förre husse och hans matte kom hit och hälsade på oss. De hade köpt en bil. Förut har de alltid åkt med något som heter tåg. Jag aldrig sett ett tåg. Bilar ser jag däremot varje dag.

Matte och husse säger att jag ska vara mera rädd för bilar. Jag aktar mig noga, jamar jag. Det är bara här inne på min tomt som jag tycker att jag faktiskt har rätt att ligga på de varma, sköna stenarna på infarten. Idag hade jag inte lust alls att flytta på mig när husse skulle backa in. Hade precis tänkt tassa åt sidan litet, när matte bryskt lyfte upp mig och höll mig fast tills husse stannat bilen. Jag gillar inte att bli fasthållen.

Som jamat, min lillhusse kom med en ny bil in på min tomt. Den luktade oerhört spännande. Gick igenom den grundligt runt om innan jag till slut kunde sätta min godkännande signatur på den. Ännu en som gick igenom besiktningen utan anmärkning.

7 kommentarer:

 1. Vilken tur lillhusse hade som fick sin bil godkänd! Sen är det självklart att du har all rätt att ligga på din egen infart, men eftersom människor inte är så begåvade som vi så måste man i alla fall se upp med dem och deras bilar.

  SvaraRadera
 2. Du har säkert rätt i det, fast jag tycker ju att dom ska se sig för. Ligger det en katt på sin tomt kan dom väl köra vid sidan om eller vänta litet tills katten vilat färdigt? *önsketänker*

  SvaraRadera
 3. Åh så bra att du satt ditt "Godkänd" märke på den. Så vet lillhusse att bilen är kattsäkrad!

  Nosbffar.

  SvaraRadera
 4. Blir bilen en Jaguar när den är kattbesiktigad? *fniss* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Det är inga brummisar som smyger sig förbi dig inte. Förste vaktkatt och bilkontrollant. *tass*

  SvaraRadera
 6. FINDUS, ISAK och RASMUS: He-he, nu var ni riktigt roliga! :-D

  SIPPO: Det är LITET svårt att inte märka en ny brummis på sin tomt. Då får man nog tassa iväg till kattoptikern! Tass!

  SvaraRadera