Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 21 april 2010

Ingen pli änDet har varit en bra dag...fått mycket gjort. Men titta, där borta kommer ju min assistent! Har låtit henne ta västra flanken idag, så nu förväntar jag mig en rapport, särskilt om det öppnat nån ny musbar där.


 
Men rör på tassarna då...vänster höger vänster höger!!


Men hallåjam, vart ska du ta vägen?? Rapporten, då?

Vaddå rapport? Tror du att du är nån slags chef, va? Du får väl hitta dina egna musgömmor, din lat-tass...

 Någon som vet om kattskolan i Jamlunda har kurser i aktivt ledarskap???

10 kommentarer:

 1. Ja, ja, du får nog pli på henne snart..hon inser säkert vilken klok katt du är! Ser ut att vara skönt! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Mmm, man kan ju alltid hoppas. Bara jag inte vore så förbaskat snäll och foglig jämt. Måste lära mig sätta ner tassen. Buff, buff!

  SvaraRadera
 3. Hihi, du är verkligen för rolig, Gustav! Hoppas att systrarna snart inser, att du sitter inne med erfarenheten beträffande Området. Då blir det nog andra jamgångar. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Tror du verkligen det? Ibland (ofta) miss-tröstar jag. De är så jamrans sturska. Fast det är klart, visst har jag mycket mer erfarenhet. Nu gäller det bara att inte låta sig sättas på...

  SvaraRadera
 5. Aj, jag skrattar så jag får ont i magen. Du har det verkligen inte lätt med en sån elev. Det är nog sant det människor säger; "vill man ha något gjort så får man göra det själv." Det kan väl inte vara så att hon hittade en musbar men inte säger något?

  SvaraRadera
 6. Det skulle inte förvåna mig ett dugg, det där sista. Som jamat, jag måste få till ett bättre ledarskap så att jag inger förtroende. Om den där sturskingen någonsin går att få till ett team med *tvivlande*

  SvaraRadera
 7. Gustav, du får ursäkta men jag tror inte det är ledarskapet det är fel på utan lydarskapet. Det är solklart att det är assistenten som behöver gå på kurs! Du är redan fullfjädrad (!) som ledare.

  SvaraRadera
 8. Tror du det??? Skulle förstås vara perfekt att få skicka iväg henne på kurs ett tag. Men hördu, fullpälsad är jag väl i alla fall1 ;-)

  SvaraRadera
 9. Självklart fullpälsad. Ibland hittar man bara inte rätt ord. Sorry.

  SvaraRadera
 10. Puh, vilken tur! Var nästan rädd att jag såg ut som en slags fjäderkotlett. Helgen är räddad! *glad*

  SvaraRadera