Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 3 juni 2010

Mätt och belåten

Precis som jag trodde igår, blev det utejobb den gångna natten. Matte påstår att hon ropade på mig flera gånger, men det hörde inte jag. Rätt märkligt med tanke på att jag låg på altansoffan och vilade mig, och hon stod i dörren bara en liten bit ifrån. Kan inte neka till att jag såg henne, för vi tittade faktiskt på varann, men jag visste ju inte varför hon stod där i dörren? Så jag fortsatte min uppladdning inför nattens begivenheter.

Idag har jag bidragit rejält till hushållskassan, för jag lovar att jag inte kommer kunna äta minsta kula inne på ett tag. Hittade nämligen en ny restaurang med jätteportioner. Råkade stöta på matte igen när jag kom med min fångst. Då fick jag jättefart, för man kan aldrig veta vilka reaktioner som skulle komma från henne. Skyndade mig därför in under rhododendronbusken. Den är så stor att hon omöjligt kunde nå mig där. Och, som jamat, efter ett så rejält skrovmål behöver inte jag någon mer mat på ett tag.


Jamars va' mätt jag e'

9 kommentarer:

 1. Hur skulle du kunna veta vad matte menade när hon stod i dörren och du låg på altansoffan. Nog för vi ofta kan räkna ut saker och ting, men mattar och hussar får ju inte ge hur luddiga budskap som helst. Duktigt av dig att bidra till hushålskassan. Blir det månne extra tilldelning av Dentabits då?

  SvaraRadera
 2. Nog för att hon menade att ropade högt och tydligt, men det kan jag inte tro. Eller också var det den där dövheten som slog till igen. Puh, jag vet inte om jag orkar en Dentabit ens en gång...

  SvaraRadera
 3. Grattis till den nya restaurangen. Men du gjorde nog rätt i att pinna iväg när du mötte matte, för annars hade hon säkert stulit ditt byte för sig själv. Människor är ju inte så duktiga jägare.

  SvaraRadera
 4. Selektiv hörsel kallar matte det när man inte hör, förstår inte vad hon menar..Vilken sort serverade restaurangen? Tror att ditt byte mättade mer än våra insekter, men vi tränar för större! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Vilken lyxig restaurang du har med jätteportioner och allt

  SvaraRadera
 6. SIPPO: Kan garantera att matte är helt kass som jägare. Hon kan knappt döda en fluga en gång. Det är en väldans tur att jag finns här och kan bedriva viltvård!

  DUI och DECO: Den här restaurangen serverade bara kaninkött. Det finns gott om sådana restauranger här, det gäller bara att hitta till dom.

  MAYA: Det är riktigt krogtätt här, kan jag jama. Matte tycker att det finns alldeles för många, för innehavarna äter upp alla hennes blommor. Jag gör vad jag kan för att hjälpa matte minska på beståndet.

  SvaraRadera
 7. Förstår så väl, att du ville äta i lugn och ro, utan störande ingripanden från matte. Bättre en kanin i busken, än tio i mattes hand. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Vet du vad matte säger? Bättre en kanin i Gustavs mage, än tio i rabatten. Och jag jamar förstås med! Tass!

  SvaraRadera
 9. Så duktig du är... här finns bara en och annan musebus som förirrar sig in i rastgården som jag (Amanda) fångar, men jag brukar ge dem till matte när jag har lekt färdigt med dem och den otackamma människan vill INTE ha dem?!?

  SvaraRadera