Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 2 juni 2010

En riktig slödag

Idag har det faktiskt inte hänt just någonting, så jag vet inte vad jag ska tassa ner. Har varit ute hela dagen, förstås. Det har matte också. Hon bara håller på med gräset, och jag har uppmuntrande buffat på hennes ben ibland.

På eftermiddagen blev det jättevarmt i solen, så jag sträckte ut mig i gräset. Några svarta fjäderkotletter med gula näbbar gillade tydligen inte det, för de hoppade runt mig och lät otrevligt. Matte var orolig att jag skulle tassa till dem, men jag orkade inte bry mig. Inte den här gången. Fortsätter det vara så här varmt ute blir det nog nattjobb, skulle jag tro. Det blir bra efter en sådan här slödag.

6 kommentarer:

 1. Det har verkligen varit varmt ute. Det är ju knappt så man orkar med det nödvändigaste. Jag måste jama att jag är lite avundsjuk på dig som kan jobba natt. Min husse skulle aldrig gå med på nattpass. *suckar* Angående fjäderfäna, köp ett sånt där racket med ström i, som man jagar flugor och mygg med. Sedan tejpar du fast det på svansen och dammar till fjädervipporna om det mopsar upp sig igen.

  SvaraRadera
 2. Vilka fiffiga idéer du alltid har! Skulle aldrig kunna komma på något sånt själv *imponerad*

  SvaraRadera
 3. Vilka retstickor de är fjäderkotletterna, men de kan kvittra/kraxa på, jamar bäst som jamar sist! Låter klokt med nattjobb om du får möjlighet till det. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Tror att fjäderkotletterna känner på sig att du funderar på nattjobb istället och därför känner de sig säkra. Bäva månde möss och råttor om du gör slag i saken och byter arbetstid!

  SvaraRadera
 5. DUI och DECO: Ja, nog vet jag vem som får sista jamet...Det blir absolut nattjobb, det är bestämt nu, det är jätteskönt ute. Buff, buff!

  KATTSON: Matte tror att de kanske har bo med ungar i närheten, så att dom vill jaga bort mig. Dom kan ju inte veta att jag inte klättrar så högt i träden.
  Mössen bör definitivt iaktta högsta beredskap, för här kommer jaaaaaag...

  SvaraRadera
 6. Det är väl typiskt, att pippisarna kommer så nära bara när det är för varmt att orka jaga dem! Fast lite otäckt är det, när de kommer hela släkten på en gång. Kanske var det som du jamade. De hade ungar, och trodde att det var DERAS område, så att det var du som skulle köras bort. Knasigt. Kurr och burr.

  SvaraRadera