Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 23 juni 2010

Urk blev smaskens

Vad var det jag jamade igår? Idag luktade blötmaten urk, så jag bara viftade förnärmat på svansen och tassade därifrån. Då hällde matte på litet mera sås, men vad hjälpte det, när maten redan var förgiftad?

Eftersom matte vägrade flytta sig ifrån matskålen, gjorde jag en liten eftergift, och tog en slick. Oätligt! Precis som jag visste!

Matte såg fundersam ut, och efter en stund öppnade hon skafferidörren och hämtade fram och öppnade en burk makrillfiléer i tomatsås. Helt himmelska dofter spred sig i köket! Jag blev riktigt upphetsad och förväntansfull. När tallriken kom på golvet med en liten bit makrill tvekade jag inte. Förgiftat eller inte, jag slukade allt på bara några tuggor. Jag var nöjd, och det verkade matte också vara.

Sedan har jag varit ute för det mesta, men jag har tagit det litet lugnt idag, och hållit mig mest hemomkring. Tror att det här maskeriet tar aningen på krafterna. Nu är det bara en tablettdag kvar. Undrar just om makrillen är lika god i morgon?

11 kommentarer:

 1. Makrill som är så gott! *mums* Det kan nog inte ens det där maskgiftet förstöra. Nu ska väl larvpellarna i magen ha fått vad de tål. Eller inte tål, i det här fallet. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Verkar en aning misstänkt att även matte såg nöjd ut när du ätit makrillen. Nåjam, om den smakade gott var ju allt bra. Jag tror den kommer smaka jättegott i morgon också. Sen är du nog maskfri för ett tag framöver.

  SvaraRadera
 3. FINDUS, ISAK och RASMUS: Hoppas verkligen dom inte tål det. Men vi har en dag kvar att kämpa. Och tredje dagen brukar vara värst...

  SvaraRadera
 4. Makrill är mums! Det är ju bra när både du och matte är nöjda! Bäst är när du får ha din mage ifred. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. KATTSON: Hoppas du har rätt, att det kommer smaka gott i morgon. Ska noga kolla allt jag äter i fortsättningen så att det är maskfritt. Borde finnas någon slags varudeklaration på mössen...

  SvaraRadera
 6. DUI och DECO: Absolut bäst att få ha magen maskfri. Tänk om man kunde sätta in ett maskfilter nånstans?? Buff, buff!

  SvaraRadera
 7. Makrill i tomatsås ur skafferiet minsann. Det är väl precis det jag misstänkt. De har godsaker där inne som de undanhåller för husets katt/katter!

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 8. NEA: Mmm, försök bända upp skafferidörren med tassen och kolla där inne. Säkert finns det läckerheter hos dig med!

  SvaraRadera
 9. Vilken tur att din matte förstod vad du tyckte och gav dig lite smaskens att trösta dig med. Hoppas det går lika bra med den tredje omgången också.

  SvaraRadera
 10. Mask!? Urk! Stackare! Vilken tur att du fick smaskig makrill! Din matte verkar jättegullig! Är hon ledig, så vi kan fria till henne? Och tänk att hon suckar när hon ser oss! *fniss, fniss*

  Bloggsvar:
  Du får hålla koll på den där suckande tanten! Det kan vara smittsamt det där! En vacker dag kommer även DU att gå runt och sucka så fort du ser ett hårigt kattbröst! Hmmm... Sätt på henne en...ehhh ögonspindel (heter det va?), så hon inte ser något! *kissemissfniss*

  Kurrliga pälsningar från Chinook ♥ Cherokee!

  SvaraRadera
 11. SIPPO: Nu är det tack och lov över. Vi får nog hitta på nåt annat sätt att döda maskar, för så här vill jag inte ha det mer.

  CHINOOK o CHEROKEE: Nä, hon är INTE ledig, hon har ju MIG! Annars hade det gått! Och så kollrig som hon blir när hon ser er, hade hon nog inte varit nödbedd!

  SvaraRadera