Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 8 juni 2010

Funderar på att starta kursverksamhetJag tror inte man kan ha det bättre...

Människorna går en massa kurser, har jag hört, där de ska lära sig slappna av och utöva majjndfullnes, eller något sånt. Vad nu det är för konstigheter? Jag jamar bara, i stället för att betala pengar för onödigheter, kan jag ge mycket bättre kurser för några ynka bitar vitfiskfilé och en ask Dentabits.

Kursen kan få heta mjaoufulness, och går till så att deltagarna får studera mig när jag gör min totala avslappning. Sedan är det bara att ta efter. Vi kan öva ett flertal gånger per kursdag. Jag kan också ta på mig att undervisa i hur man lever i nuet. Något annat vet jag nämligen inte om. Låter jätteskumt att människor måste lära sig det?

Även denna undervisning kommer bedrivas genom ingående studier av hur jag lever. Då menar jag inte ett kort betraktande, utan det kan innebära en lång tids iakttagande på en och samma plats. I och med att jag lever i nuet, precis där jag är, har jag ingen hets till nästa plats. Tror att det är just det som tvåbeningar behöver lära sig.


Förresten är jag helt säker på, att alla mina kompisar också kan bli kursledare, för vi katter har denna gåva att vara förebilder helt naturligt i våra gener. Tänk, vad vi skulle kunna förändra allt till det bättre, om människorna kunde ta efter oss, bara litet, litet grand!

8 kommentarer:

 1. God idé! Vi är ju naturliga ledare och det finns faktiskt inga som är så bra på avslappning och stretching som vi!Tror attt kursplatserna tar slut fort då det är en väldigt låg kursavgift! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Mjau! Vilken toppenidé. Jag tycker absolut du ska starta upp en kurs, då kan jag skicka min stressade husse till dig så han kan lära sig slappna av från ett riktigt proffs. Jag har nämligen gett upp. *tassen för ansiktet* Heltufft namn på kursen har du också.

  SvaraRadera
 3. DUI och DECO: Där jamade du något viktigt jag glömt, nämligen stretching. Klart att det också måste ingå! Jätteviktigt! Bra att ni kom ihåg det!

  SIPPO: Uschjam då, är din husse stressad, det var inte bra! Kan du inte försöka liiite till, som en förskola så att jama? Öka gärna på tillfällena när du är ute och går med honom i koppel, jättebra avkoppling för människor! Kul att du gillar namnet!

  SvaraRadera
 4. Gustav, du måste omedeltass ta sånt där jamopol på ditt namn så ingen annan tar det för dej! Det är jätteviktigt om man ska va ensam om nåt säjer min människa *tassatill*

  SvaraRadera
 5. Vilken bra idé! Vi tror att människorna kommer att slå upp tält utanför din uppfart för att köa om platser till kursen. Sedan sitter de där i flera dagar, bara för att vara säkra på att få studera Guru-Gustav sådär ingående. Klart att alla vill studera hos en Mästare på avslappning. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. MAYA: Jamopol, måste man ha det? Undrar var man får sånt? Vill förstås inte att någon ska knycka mitt namn, så det måste jag ta reda på. Tack för tipset!

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Oj, undrar just vad grannars ska säga? Jag kanske måste flytta kursen nånstans där tälten inte är i vägen. Tål att fundera på. Synd att man inte får tälta på stranden, det hade ju varit perfekt. Om jag inte kan överjama byalaget. Vi får se. Tass!

  SvaraRadera
 7. Jag vet mängder av tvåbeningar som jag kommer att skicka dit. Säg bara till var/när kursen ska vara. Tänk vad många hemlösa katter de skulle kunna ta hand om ifall de lärde sig att inte stressa från det ena till det andra. En toppenidé.

  SvaraRadera
 8. Kanske får fundera på flera kurser då. Har inte tänkt på att det skulle kunna bli en så trevlig bieffekt. Ska börja tänka ut hur kursplanen ska se ut. Det blir en del att göra framöver!

  SvaraRadera