Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 9 juni 2010

Var kommer allt blött ifrån?

Fyjam, vilket eländigt väder det varit idag! Helt hopplöst utanför alla dörrarna. Till slut tassade jag ändå ut på altanen, för det är ju ändå en annan känsla att kunna beskåda naturen med dess innehåll utan en hindrande fönsterruta. Med litet tur skulle också det ymniga nedfallet kunna upphöra. Faktiskt gjorde det så, men då hade jag redan hunnit vara inne i flera omgångar.

Tyvärr saboterade husse den korta stunden jag hade kunnat jobba undan genom att dra igång ett nytt odljudsmonster med lång nos. Heter visst motorsåg. Själv satte han på sig något för öronen, men vi då?? Jag och Piff, som också var ute? Jag tyckte det var lika bra att ge upp och tassa in igen. Förresten blev jag litet trött också. Jag tycker man blir det sådana här dagar. Det är nog uttråkningssjuka, tror jag.

6 kommentarer:

 1. Tänk, det har inte regnat sen vi började gå ut! Ska bli spännande att se hur det är men det verkar inte som det är något att ha. Så typiskt att husse måste låta så det inte går att vara ute när det väl är uppehåll. Tänk vad de är förtjusta i odjursmonster, kan inte förstå det. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Tänk att så fort tvåbeningar ska göra nåt behöver de en maskin som för oväsen. Inte behöver vi det? Vi jobbar tyst och effektivt utan maskiner. Att tvåbeningarna aldrig kan lära sig nåt.

  SvaraRadera
 3. Vilket elände! Var det verkligen inte vackert väder bakom någon enda av dörrarna? Skandal. Tycker att Naturen kunde kompensera för trist väder genom att låta det hända något annan spännande. Fjäderkotletterna brukar ofta hålla sig i skydd i regn. Kunde det inte komma lite flygfisk då i stället? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. DUI och DECO: Det beror nog på att allt blött har kommit ner på mitt hus, så molnen är tomma när dom kommer till er! Men det kan jag unna er nu när ni får vara ute på riktigt!

  KATTSON: Deras förtjusning över allt som låter är helt obegriplig. Det måste vara något som saknas på dom, eftersom dom måste ha så mycket hjälpmedel?

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Flygfisk vore helt perfekt! Dom hade kunnat landa i sjöarna som helt plötsligt fanns här ute. Tänk att fånga färsk fisk med egen tass! *drömmer*

  SvaraRadera
 5. men ojdå, uttråkningssjuka låter allvarligt. Nåt sånt vill jag inte ha..
  Det där blöta nedfallet har vi här oxå, men jag är för det mesta på altanen och där kommer det inte in något sånt

  SvaraRadera
 6. MAYA: Altaner är riktiga toppenställen, vet inte hur jag skulle klara mig utan den. Nu har jag fått en egen soffa där också, det kan inte bli bättre!

  SvaraRadera