Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 28 juli 2010

Min osynliga dag

Idag har jag verkligen haft en heldag där ute. Tassade ut tidigt i morse, och inte förrän nu, klockan sent, har jag kommit in. Bestämde mig för en litet vidare patrullering den här dagen, så att tassa hem emellanåt har varit uteslutet. Matte säger att hon började undra vart jag tagit vägen, eftersom hon inte sett mig sedan i morse, men det borde hon väl förstå, att arbetet ibland kräver mer av sin katt? Och hon borde också veta, att jag minsann kan ta vara på mig själv, jag med min stora livserfarenhet. 

Hur som helst, så är jag hemma nu, och eftersom matte verkar något ovillig att öppna dörren igen, har jag nog inget annat att välja på än fåtöljsovande i natt. Har försökt mig på en del resultatlösa protester, så okej då...

8 kommentarer:

 1. Ibland måste de få rå om en lite extra. Låt du matte skämma bort dig med lite god mat, godis och gos. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. DUI och DECO: Ni har väl rätt...men helst vill jag nog gå ut i alla fall! *suckjam*

  SvaraRadera
 3. Det är bra att du är inne Gustav, för det kommer blött nedfall här och det kanske kommer till dej oxå...då är det skönare att vara inne

  SvaraRadera
 4. Gustav, jag förstår att du vill gå ut, men, försök se det hela så här: många katter vill inget hellre än att ha ett hem att gå in i, men de får inte gå in nånstans. Då kanske det inte känns så svårt att tvingas vara inne nån natt emellanåt?

  SvaraRadera
 5. Det verkar som om matte vill ha sina missar samlade i natt. Kanske blev hon lite orolig över Piffs utflykt häromdagen. Nåjam, det kommer en morgondag, och då öppnas väl dörren ut till vida världen igen. Hur går det med språkträningen av grannens bil? Har du lärt dig förstå brummisens läte så att du vet när grannen kommer hem? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. MAYA: I så fall vet jag en som blir glad; min matte. Om det kommer blött, alltså.

  KATTSON: Nä, det är klart, om man tänker så...då är det kanske inte synd om mig? *eftertänksam*

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Jo, så är det nog plus att jag var ute så länge idag.
  Språkträningen är besvärlig, jag har svårt med den nya dialekten. Blir nog bättre när det inte är så många andra brummisar i farten här!

  SvaraRadera
 7. Bra katt reder sig själv jamar man ju. Matte borde inte bli så orolig, du har ju allt du behöver ute. Restaurang, sovplatser, vatten och annat.

  Enda anledningen till att du alls kommer hem är väl för att du kollar upp så dina tvåbeningar sköter sig eller?

  Tass

  SvaraRadera
 8. Visst reder jag mig alldeles utmärkt själv! Matte är bara överbeskyddande och orolig HELT i onödan! Bara för att jag av misstag blivit inlåst i garage och bodar några gånger. Men jag klarade det också!
  Klart att jag måste se till att de sköter sig i mitt hus, de behöver ett vakande öga då och då!

  SvaraRadera