Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 1 juli 2010

Och så var det bara.....Hmm, jag hör ett misstänkt ljud...*spetsar öronen*...jo, det är något skumt där vid staketet...kolla där litet bakom cypressen...ser ni det också? I höggräset, precis vid staketet? Nåt vitt och grått som inte ska finnas där? Jag intar Högsta Beredskap...blicken fixerar stadigt föremålet...klorna i startposition i marken...mjukar upp bakdelen med höftrullningar för bästa smidighet vid anfallet...
Äsch, då...nu ser jag vem det är...bäst att lägga sig fort...trallalala...Vaddå anfaller? Jag? Ha-ha-ha-jam, så löjligt! Jag ligger bara här och solar mig ser du väl?


 Hrmpf...tror jag så mycket jag vill på...

8 kommentarer:

 1. Du är en mästare på Kattlomati måste vi jama! Imponerade! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. DUI och DECO: Åhhh...tackar så väldigt mycket! *rodnar klädsamt*

  SvaraRadera
 3. Håller med Dui & Deco, du är en mästare på kattlomatiska lösningar. *klappar tassarna* Du borde söka jobb som kattlomat i fjärran länder. Jag har hört att de har massor med förmåner.

  SvaraRadera
 4. SIPPO: Men hu-jam! Fjärran länder?! Det låter rätt pälsresande. Och vem skulle passa matte och husse? Förmåner? Får man vitfisk, tro? Man kunde ju alltid HÖRA SIG FÖR.....

  SvaraRadera
 5. Måste väl nästan påstå att solandet er en ANING ansträngt ut. Men antar att det är kattmoflage så att inte inkräktaren ska se att du är helskärpt fast du solar.

  SvaraRadera
 6. KATTSON: Du förstår exakt! Jag försöker kattmoflera mig så mycket det går. Det gäller att vara reaktionssnabb...

  SvaraRadera
 7. Hihi, du var verkligen blixtsnabb, både i tanke och handling! Man måste väl ändå få sola sig utan att tjejerna tar illa upp? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Tycker jag hann ordna till morrhåren riktigt bra! Tassen!

  SvaraRadera