Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 23 juli 2010

Vi tassar till Plattan för att bli höga


Äntligen har vi fått ett ställe att tassa till för att koppla av på efter jobbet. Där erbjuds starka grejor, kan jag jama. Beroendeframkallande på direkten.

Piff brukar sluta jobbet tidigt, hon var där före alla andra


Puff vet'e katten om hon gjort sig förtjänt av nå'n belöning, jag har litet svårt att inse nyttan med hennes närvaro här. Hon släntrade i alla fall dit när Piff gett sig av.


Hörru du, det ska inte va' mer där nu


Aaaahhh, förstklassig kvalité


Jag provsniffar väl litet...


Inte illa alls!


Rent utav himmelskt...En dutt på skallen förstärker effekten

Matte kom hem med rena dynamiten skulle man kunna jama. Bästa rusgöraren hittills.  Ser fram emot en riktigt lycklig helg. Och jag önskar förstås mina kompisar detsamma!

11 kommentarer:

 1. Åhh, var har matte hittat den? Den verkar jättebra! Trevlig helg på dig också! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. DUI och DECO: På en djuraffär som heter Arken Zoo. Störthäftig, alltså! Buff, buff!

  SvaraRadera
 3. En sån där MÅSTE bara husse skaffa. Inte åt sig själv, utan åt oss då. Det verkar ju vara värsta grejen. *drömmer* Sniffa lugnt i helgen. *kompistass*

  SvaraRadera
 4. SIPPO: Fast kanske skulle husse också behöva litet tröstsniff när han ska sluta med stinkpinnarna? Ni kan ju turas om! *kompistass tillbaka*

  SvaraRadera
 5. Mjaaao! *svansdans och morrhårsspritt* Vill ha, vill ha! Ser ut att vara den perfekta presenten. Bra klimotstånd, lagom stor, väldoftande, lustfylld upplevelse. Kan det bli bättre? Sedan måste vi jama, att matte maratonfnissar åt uttrycket "... till Plattan för att bli höga". Ha en rus-kigt god helg, du med! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Många vändor dit blir det.....Kul att matte fnissar, är nyttigt för människor har jag hört! :-)

  SvaraRadera
 7. Åh, en sådan har vi också. Men vet inte om den luktar lika gott som er, har ej haft tid att testa den personligen och Pumas luktsinne är lite sen i utvecklingen. Men ska nog ta tag i det nu. Tass//Sixten

  SvaraRadera
 8. Själva Plattan luktar nog inte så mycket, det är när matte häller på något som kombinationen blir så alldeles ljuvlig. Det faller ner i springorna, och så kan man klösa och gosa sig så det känns ända ner i svanstippen. Helt underbart är det!

  SvaraRadera
 9. Åh jag ska genast jama iväg min människa till den där Arken Zoo affären. Bara måste ha en sån

  SvaraRadera
 10. En sån där matta borde vara en kattlig rättighet att äga. Jag tror att försäljningen av såna där mattor skulle kunna göra att just Arken Zoo är det företag som ska hjälpa Sverige ur krisen!

  SvaraRadera
 11. MAYA: Hoppas då att din matte hittar en sån i din affär!

  KATTSON: Det skulle ju vara helt perfekt! Tänk vilken enkel åtgärd!

  SvaraRadera