Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!







onsdag 7 juli 2010

Nu festar vi loss!

Nu börjar det verkligen likna något! Fest i kväll igen! Tydligen kom den väntade nya minimänniskan fram som den skulle i morse, så matte och husse har köpt gott till oss, som vi ska ha som en sen supé. Kan skvallra om att det blir både hummer och lax! Nu tillhör inte lax mina absoluta favoritfiskar, jag gillar ju mera de vita sorterna, men den är rätt okej ändå. Och hummer är smaskens!

Till min stora glädje och förvåning verkar skällhunden i grannhuset ha blivit mindre skällig. Åtminstone för tillfället. Hittills har jag inte blivit utskälld en enda gång. Tidigare år har han inte tålt ens att jag  legat på min egen altan. Han kanske har gett upp nu när vi är två katter här? Även om den ena är en halvportion.

I morgon har jag fått tips om att det ska hända något spännande. Nä, inga fler minimänniskor, tror jag. Det är något som ska intressera oss katter speciellt. Undrar just vad som ska hända då?

12 kommentarer:

 1. Vad ni har det bra! Hoppas att det fortsätter med fest! Skönt om nu skällisen har lugnat sig lite. Undrar vad som händer imorgon?? Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vilken fest med lax och hummer! Den minimänniskan får sin entré i världen firad efter konstens alla regler, vill vi jama! Det låter riktigt vilsamt för öronen att få en o-skällis till granne. Vad kan det hända för spännande imorgon, tro? Det är kanske vitfiskutställning nere vid stranden? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Bra att det kommer nya människor om det resulterar i goda fiskar för er. Aningen märkligt att ni ine kan få vitfisk eftersom du gillar det mest, men är lax och hummer OK sä är det väl bra ändå. Men vad är det som ska hända i morgon? Hoppas det sker på morgonen så man slipper gå och undra hela dagen.

  SvaraRadera
 4. DUI och DECO: Visst har vi det bra, men vi kan nog inte fortsätta så här varje dag. Då blir vi såna där jet-katter...

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Vitfiskutställning vore inte helt fel, skulle jag gärna studera ingående. En alldeles utmärkt idé, faktiskt, tror jag ska undersöka möjligheterna!

  KATTSON: Ja, det var litet tråkigt, jag hade mycket hellre sett vitfisk på fatet. Jag har inga som helst behov av variation, något som matte förespråkar. Därför blev det lax, för vitfisk hade de precis ätit. Det här firandet blev visst litet oväntat, för minimänniskan kom tidigare än tidtabellen. Annars tar jag för givet att de planerat sitt ätande bättre.

  SvaraRadera
 5. Jag frågade matte vad en hummer var för något, och då sa hon att det var ett slags jättejättejätteräka... *ryser*... tror inte det är något för mig, för när hon måttade med händerna insåg jag att den där anabola räkan var större än jag! Men lax är gottigottgott! *slickar morrhåren* Matte har lovat att jag skall få lax i födelsedagspresent (fyller ju 12 år på tisdag)...

  Grattis till festen! Minimänniskor är ju i sig inget att hurra för, precis, för de drar en mest i svansen och skriker och är allmänt stökiga, men fisk är inte alls dumt!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 6. Spinnande Glöm inte att jama om vad som händer i morgon!

  Får gra-katt-ulera till den nya minimänniskan :)

  Nospussar

  SvaraRadera
 7. KLOSTERKATTERNA: Låter inget vidare att bli dragen i svansen...Jag har ingen erfarenhet av minimänniskor, för de som tillhör min familj tål inte kattpäls, så vi har fått åka bort när de ska komma. Bra att bli varnad, så jag håller koll på svansen när den nya minisen kommer.

  NEA: Men hänsyn till vad Klosterkatterna skrev, så hoppas jag att denna minimänniskan är av en icke-svansdragande sort! Men tack!

  SvaraRadera
 8. Du verkar ha det riktigt härligt. Det är inte bara tokigheter som våra människor ställer till med, utan ibland kan det göra något bra. Jag håller med om att du bör akta svansen ifall någon minimänniska kommer och vill leka.

  SvaraRadera
 9. Du verkar leva ett riktigt lyxliv nu. Det är visst inte bara tokigheter som våra människor ställer till med, utan ibland kan de lyckas med något vettigt. Som att servera godsaker till oss katter. Men jag håller med om att du bör akta svansen om det kommer någon minimänniska och vill leka.

  SvaraRadera
 10. Hm, förjamat underligt att det blev två kattentarer. Nåjam...

  SvaraRadera
 11. Festmåltid! Lax å´ lyx å´ hummer! Inte illa! *mums*

  Bloggsvar:
  8 tassar! Inte illa! Dig kan man lita på i alla väder! *kurr!*

  SvaraRadera
 12. SIPPO: Det gör väl inget om det blir flera kattentater, då har du ett lager att ta av ;-)

  CHINOOK o CHEROKEE: Funderar på om jag ska byta namn till något flottare...Gustav af Ståltass eller nåt sånt mera passande mitt nya lyxliv...

  SvaraRadera