Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 16 juli 2010

Under cover
Jag jobbar 'under cover'. Jama inte det till någon! Då blir hela idén förfelad, liksom. Nu kan man ju tro att jag är en helt vanlig katt, och förstås vill jag också bli betraktad som en sådan. Bara då uppför sig omgivningen naturligt, och jag får iaktta allas rätta jag.

När jag noterat färdigt allt jag vill veta, ska jag träda fram med min rätta päls, och jama vem jag egentligen är, Gustav, chef och härskare över Område Väst 44:67. Gottar mig redan åt alla häpna mjaouanden och resta morrhår. Så bra det ska bli!

Önskar alla kompisar en helg där ni hittar skugga och kan må gott! Vi tassas på måndag!

7 kommentarer:

 1. Du gör ett kanonjobb som under cover. Ingen kan ana nånting. *imponerad* Hurrjam för härskaren Gustav! *applåderar*

  SvaraRadera
 2. SIPPO: Åh tackjam! Vad glad jag blir för att det verkar funka! *gladsvans*

  SvaraRadera
 3. Du behärskar under cover-tekniken totalt! Ser precis ut som en helt vanlig kisse. Möjligen lite extra stilig, men annars smälter du in perfekt! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Om man tittar väldigt hastigt kan man faktiskt tro att du är en helt vanlig katt. Det är ju skickligt av dig att kunna maskera din rätta kattlighet så till den milda grad! Hoppas matte är på plats med videokameran när du träder fram och avslöjar vem du EGENTLIGEN är. Trevlig helg på dig.

  SvaraRadera
 5. FINDUS, ISAK och RASMUS: Det är ju toppen att jag ser ut som vilken katt som helst. Men jag blir förstås smickrad över om ni tycker att jag är litet extra stilig *kråmar mig*

  KATTSON: Jag har förstås jobbat med det här ett tag, det kräver en hel del förberedelser om det ska bli trovärdigt. Det hoppas jag också, att matte ska vara beredd då. Hon är ju inte alltid så alert som jag skulle önska.

  SvaraRadera
 6. aha, det var väll det jag trodde att du var en härskare av ett annat område i vårt land. Jag kör med titlen Herre av Runsbäck, lite då och då när jag behöver sätta några upstickare på plats, vi har ju också problem med besökare som kommer hit på sommaren och tror att reviret är deras bara sådär, men det kan de glömma. Lycka till önskar Sixten

  SvaraRadera
 7. PUMA och SIXTEN: Det är ju bra att vi delar upp det litet, och håller ordning på varsin bit! Herre av Runsbäck liter rätt stiligt, det med!

  SvaraRadera