Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 8 juli 2010

Det kom en överraskning

Nu kan jag äntligen jama om överraskningen, som matte hade utlovat till idag! Den kom inte förrän nu, klockan mycket på kvällen. Kolla vad som kom till oss:Kan ni tänka er, en hel bil full med fisk! Det är så nära paradiset man kan komma, tror jag. Hädanefter kan jag känna mig helt lugn, för jag såg att de stoppade ner en hel massa mat till mig i en stor, vit låda i vedboden.  Nu gäller det bara att komma på knepet hur man öppnar locket...

11 kommentarer:

 1. Vilken lycka! Kan du inte be den där bilen köra till Södertälje Katthem genast? Vi är många här som kan klura på hur man öppnar locket på såna där stora vita lådor, och sen kan vi jama det till dig.

  SvaraRadera
 2. ÅHHHHH, vad lyxigt..hoppas att det blir mycket gott i fortsättningen!Vilken toppenöverraskning. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. KATTSON: Vad synd att de redan åkt, annars hade jag förstås skickat dit dem direkt! Får komma ihåg det till nästa gång.
  Tänk om ni kunde komma på knepet, då skulle jag ju kunna skicka litet till er, för oj, vad med mat det finns där. Räcker till fest åt oss allihopa!

  SvaraRadera
 4. DUI och DECO: Jag helt enkelt kräver att det ska bli mycket gott. Varför skulle en fiskbil annars komma till mig??

  SvaraRadera
 5. Wow! Det kan man kalla en värdetransport! Var snäll och jama om du löser problemet med stora vita lådan. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. FINDUS, ISAK och RASMUS: Jo, det är väl därför de var två väktare...Absolut, om den gåtan löses kommer alla katter genast delges svaret! Tassen på det!

  SvaraRadera
 7. Lyx att köra runt med en sådan bil!! Bara att ta sig en bit närhelst man vill ha.

  De söker inte en kattvakt som kan vakta godbitarna? Jag anmäler mig genast som frivillig!

  SvaraRadera
 8. vilken lyckans kisse du är...tror jag ska be min människa att jag får flytta till dej istället...

  SvaraRadera
 9. NEA: Det skulle jag förstås ha tänkt på, att fråga om de ville ha vaktförstärkning. Nästa gång ska jag jama om att flera kvalificerade kandidater finns!

  MAYA: Det skulle ju vara jättekul, men tänk vad din människa skulle bli olycklig då! De KLARAR sig ju inte utan vår omsorg! Det bästa vore förstås om en sån där godisbil stannade utanför dig också!

  SvaraRadera
 10. Jamarns vilken fin överraskning. Du måste ju ha världens bästa betjänter ju. *avundsjuk* Hoppas att du kommer på hur man öppnar den magiska lådan. *håller tassarna*

  SvaraRadera
 11. I vissa avseenden verkar jag ha fått pli på dem. Att jag får egna fiskbilar hem till mig är ett klart plus. Minus för att det mesta gömdes i den vita lådan. I värsta fall får jag väl tjatjama mig fram till ett öppnande.

  SvaraRadera