Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 6 juli 2010

Nu är det party-tider!

Det blev ingen fest igår kväll trots allt. En förutsättning för partajet var förstås att alla festdeltagare var närvarande. Vi skulle just sätta igång, när Piff smet iväg. Ja, hade hon vetat om vad som väntade, hade hon förstås stannat kvar. Nu satte hon högsta fart ut när husse öppnade dörren för att släppa in mig.

Vi väntade i längsta på att festen ändå skulle gå av stapeln, men vid halv två gav vi upp allihopa. På morgonen, när damen till slut behagade återvända, var jag redan ute på jobb. Idag var det riktigt behagligt varmt i pälsen, inte alls brännande. På eftermiddagen lyckades vi till slut samla ihop oss, allihopa, så vi fick vårt efterlängtade fiskparty till slut. Och, kan ni tro, jag fick nästan dubbelt så mycket som de andra! Helt rätt beräknat, eftersom vi ändå var färdiga precis samtidigt.

Kanske blir det en fest till redan i morgon, för en av mina lillhussar väntar visst på att det ska komma en ny, liten minimänniska i natt. Då ska vi fira, säger matte. Kattligen tycker jag inte att det är så mycket att fira, men vill de ha kalas och bjuda på godsaker, så ställer jag upp!  

8 kommentarer:

 1. Men vilket sätt av Piff att bara sticka iväg på bus utan vidare. Stackars dig som fick vänta och vänta utan att det blev någon fest. Tur att det blev en idag trots allt. Tror även din matte har börjat fatta galoppen med rättvisa portioner till dig.
  Tass.

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med fest även om du fick vänta länge. Håller med Sippo. verkar som matte börjar få koll på hur rättvisa portioner ska vara. Godsaker är alltid rätt! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. SIPPO: Ja, igår var jag litet sur, men idag har jag glömt och förlåtit. Att få en rejäl portion kompenserar.
  Men nu blir det stenkoll på Piff på kvällarna, så hon inte kan smita iväg och förstöra flera fester.

  DUI och DECO: Det är verkligen på tiden att portionsstorleken har gått in i hennes skalle. Hoppas nu att hon minns hur det ska vara till nästa gång!

  SvaraRadera
 4. Synd att Piff inte har samma känsla för party som du, men vi är ju alla olika. Du skulle ju också kunna förhandla dig till hennes portion också när hon inte är närvarande? Varför ska god mat stå och vänta på en som hellre är ute? Nåjam, generöst av dig att ställa upp på partajande när det kommer en ny lite människa till jorden, även om du inte är så imponerad av just den händelsen.

  SvaraRadera
 5. Undrar om inte matte har varit hos optikern, och skaffat de där fiskglasögonen trots allt. Nu verkar ransonerna ha antagit sina rätta proportioner. ;) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. KATTSON: Du har alldeles rätt. Nästa gång blir det förhandlingar ifall hon sticker igen när vi ska festa. Fisk ska förstås ätas så färsk som möjligt, och inte ligga i kylskåpet i onödan.

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Jag tyckte väl att glasögonen såg litet annorlunda ut! Kan det verkligen vara möjligt att hon följt ditt råd. Alldeles fankattiskt! Tacktass!

  SvaraRadera
 7. ja, man tackar ju inte ner till lite godsaker...

  SvaraRadera
 8. Då vore man ju väldigt dum....

  SvaraRadera