Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 17 februari 2011

Protestjam

Den här veckan måste jag tassa över lektionen till matte en dag tidigare. Tyckte att protestjamet var sällsynt passande idag. Vet ni vad hon har gjort? Rymt!!! Både hon och husse har försvunnit, och de tänker vara borta i flera dagar! Vad kan alltså vara mera lämpligt än att hon får studera protestjamet riktigt grundligt?

Nu kommer jag inte bli alldeles ensam här med Piff och Puff, för minisen och hans människor ska bo i mitt hus under tiden. Har hört ryktas om att han numera springer omkring med nån slags ställning, så förmodligen gäller det att vara rädd om svans och tassar. 

Mattes och husses rymning innebär, att allt jamande från mig måste vänta ända till på måndag. Självklart anser jag att det är både ohyfsat, onödigt och allt annat på o att svika oss så här. Men, som vanligt, är de självsvåldiga och struntar i min åsikt. Så, tyvärr, alla kompisar, måste jag önska er en bra helg redan nu. Hur min blir får ni veta på måndag. Vi tassas!

18 kommentarer:

 1. Aj, aj, är det smitning på gång igen. Bra att du hann skicka med studiematerial i alla fall. Och se upp för minisen! De kan se ofarliga ut, men det kan vara riskabelt att lita på dem.

  SvaraRadera
 2. *nickar och håller med Kattson
  Minisar är inte att lita på - och deras nävar är STENHÅRDA och nyporna ILLSTARKA!! När minisar kommer hit lägger vi oss högs uppe ovanpå garderoben.

  Rymlingar är bland det värsta vi vet! Människor SKALL stanna hemma, helst ligga still i sängen och servera tonfisk! (OK, de behöver inte servera tonfisken i sängen, även om det vore att föredra.)

  Vi tackar för dagens lektion och går för att se till att lillie övar ordentligt!

  Ha det! Tassen och buff!
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 3. Båda dina 2-benta på rymmen ??!! *tittar med stoora ögon*
  Minst sagt FRÄCKT !!!
  Har ingen större erfarenhet av Minisar , bara av Dentisar och jag gissar att det inte riktigt är samma sak ??!!
  Hoppas du får en trevlig helg trotts avsaknad av husse o matte !

  SvaraRadera
 4. Fyjam så fräckt att bara sticka iväg så där. Jag tycker verkligen att din matte borde få lära sig protestjamen så det inte händer igen. Hoppas du inte blir svans och tasstrampad på bara.

  SvaraRadera
 5. Du får trösta dig med att du slapp panget du brukar få bo på i alla fall. Vi håller med de övriga som har varnat för minisen... Dom ÄR starka!!!
  Vi tackar för lektion 3 i Jamiska!

  =^.^=

  Tröstebufftar

  SvaraRadera
 6. Min åsikt är att minst en familje-tvåbening alltid borde stanna kvar på hemmafronten. Men hellre minisar än pang, där håller jag med Smulan och Co.
  Kan inte nog jama hur ovärderlig din jamiska-kurs är. Kan numera göra mig förstådd även när det gäller riktigt kattplicerade saker, om du har tid så tassa in här och kolla:
  http://gunillaofrasse.allas.se/for-dyrt-for-matte-att-bli-botad-av-veterinaren/
  Jama till om du bli svanstrampad eller på annat sätt känner dig hotad.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 7. Det är ju lika bra att skorra ordentligt med en gång. Hoppas att det går bra med minisen..Nosbuff

  SvaraRadera
 8. Sticka i väg så där och inte fråga katten om lov! Förstår att du ansåg att det var dags att ge en lektion om protestjam!

  Hoppas de har något gott med sig hem i alla fall sen.

  Nosgos

  SvaraRadera
 9. Alltid dessa människor på rymmen! *suckar* Om matte studerar ordentligt, kanske hon förstår din protest inför nästa gång de känner ett behov av att rymma sin kos. Minisbesök mottas med blandade känslor, för många varnar för nyporna?! Men du, minisen kanske har med sig den där härliga stolen. Ska be matte fråga efter en sådan på vår djuraffär. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. KATTSON: Jo du, det lärde jag mig allt! Mycket bra att du varnade mig, så jag var beredd!

  SvaraRadera
 11. MAURICE och KAJSA: Nyporna är verkligen något extra *nickar instämmande* En helt ny erfarenhet för mig. Önskar jag också hade en garderob att fly till. Jag får nöja mig med en byrå, men det duger tills vidare.
  Håller helt med dig om tonfisken!

  SvaraRadera
 12. KJELLE BUS: Undrar just om det finns något mer olikt än minisar och Dentisar?? *funderar skarpt*

  SvaraRadera
 13. SIPPO: Ja, hoppas verkligen att matte ENBART studerat mitt protestjam HELA helgen, så det blir slut på det här rymmandet. Hemma är där alla ska vara.

  SvaraRadera
 14. HJULIA o alla andra: Det har ni rätt i...vilket tur att jag slapp åka till pensionatet. Om man tänker så, har jag haft det bara toppenbra hela helgen. Fast jag anser ändå, att matte och husse OCKSÅ skulle varit hemma...

  SvaraRadera
 15. Gunilla och Frasse: Vad bra om min jamiskakurs är till någon nytta. Skulle vara intressant att få veta om du har några specialjam att dela med dig av?

  SvaraRadera
 16. DUI och DECO: När jag fått vänta ute i en kattiljon timmar, då kan det till och med bli ett trippelskorr som absolut inte kan missförstås!

  SvaraRadera
 17. NEA: Inte hade de med sig något gott, men vi fick i alla fall några Dentabits var innan vi somnade.
  Vi måste verkligen hitta på en metod att få våra människor att be oss om lov innan de hittar på olika saker. Måste tas upp på nästa årsmöte.

  SvaraRadera
 18. FINDUS, ISAK och RASMUS: Jodå, stolen var med, tack och lov. Bättre kattstol finns inte! Gropen i den är precis lagom stor för att ligga gosigt i. Och så gungar den litet skönt när man rör sig. Alla katter borde ha en sådan.

  SvaraRadera