Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 12 april 2011

Falska anklagelser

Ingen linslus, så de' så...
Matte säger ibland, att jag är en linslus. Jag vet inte riktigt vad det är för något, men det låter inte trevligt? Hon säger så, bara för att jag jämt kommer springande, när hon riktar bildapparaten mot mig. Innan hon hinner få ner avtryckaren, är jag framme vid hennes fötter. Då anklagar hon mig för att hon inte kan ta den där bilden hon tänkt. Hon får väl öva upp sina reflexer, jamar jag!

Om med linslus menas, att man gillar att komma med på bild, så är jag givetvis ingen sådan. Linslus, alltså. Jag ger blanka den i om jag fastnar, eller inte. Nu har jag blivit något mer positiv till fotograferandet sedan matte slutat blixtra, men därifrån till att vilja bli plåtad är tasshoppet mer än stakethögt. 

Det kan hon väl fatta, att kommer jag springande, är det för att bli klappad!?

16 kommentarer:

 1. Skönt att veta att det inte är bara jag som blir anklagad för sånt där. Min husse säger också att det är mitt fel att bilderna är suddiga. Vad annars ska man göra när ens människa sätter sig ner? Jo, man springer ju fram för att bli klappad, precis som du jamade.

  Det där med linslus tycker jag också låter som grovt förtal. Kräv skadestånd i form av vitfisk med garnityr av dentisar.

  SvaraRadera
 2. SIPPO: Se där, det är intressant att upptäcka hur likartade problem vi har allihopa! Hördu, vitfisk med dentisgarnityr låter riktigt, riktigt smaskigt. Bra förslag!

  SvaraRadera
 3. Självklart vill du bli klappad!
  Samma sak med alla bilder husse har på oss rakt framifrån. Vi vill ha gos helt enkelt! :-)

  SvaraRadera
 4. Elementärt jamar vi, gos är ju det som är viktigt. Blixtmojängen strutar vi i! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. MAX OCH MÅNS: De måste helt enkelt träna på knappavtryckning, det är enda sättet!

  SvaraRadera
 6. DUI och DECO: Visst är det elementärt, fattar ju minsta kattunge!

  SvaraRadera
 7. Instämmer med dig Gustav och med föregående jamare !
  Att man kommer kutandes när ens 2-benta sätter sig på huk är ju för att bli GOSAD och INGET annat !!!

  SvaraRadera
 8. KJELLE BUS: Jag måste förstås erkänna att matte inte ens behöver sätta sig på huk...

  SvaraRadera
 9. Näää, det där måste matte ha fått om baktassen, väl? Klart att det är för goset du tar på racertassarna och springer fram till matte. Om matte oroar sig för löss på sin blixtmojäng, kanske hon borde sätta lite nacksprut på den. :) Kurr och burr.,

  SvaraRadera
 10. FINDUS, ISAK och RASMUS: Vilken superbra idé! Ni är bara så bra att komma på geniala saker! Jag kan med lätthet överlåta en av mina doser nacksprut...

  SvaraRadera
 11. Jamar förståss som övriga missevänner,klart man kommer när tvåbeningarna ropar på oss, inte för att bli fotade, utan vi vill få mycket gos istället, mja

  Tassetass på dig
  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 12. MIMMI, CHICKO, TARZAN, SESSAN: Matte behöver inte ropa, tvärtom smyger hon för att jag inte ska märka henne. Löjligt! Med min hörsel och syn! Därmed slipper jag bli fotograferad i komprometterande situationer. Fast jag springer förstås till henne enbart för att jag vill gosa!

  SvaraRadera
 13. På sig själv känner man andra brukar man jama. Eftersom tvåbeningar verkar älska att bli fotograferade tror de att vi är lika fåfänga. Det är ju goset vi vill åt, inte att se oss på nån bild.

  SvaraRadera
 14. Min matte säger att en lus är en blodsugande sak som man ingen mer än de andra lössen gillar. Så de e helt uteslutet att du skulle vara en sådan. Alla gillar ju Gostav (som Simba jamar).

  Vet du Gustav, du passar helt klart i solstrålar. Tror iofs de flesta katter passar i solstrålar :)

  Nosgos

  SvaraRadera
 15. KATTSON: Aha, det är SÅ det ligger till? Egentligen är det HON som är linslusen! Det borde jag ha begripit!

  SvaraRadera
 16. NEA: En BLODSUGANDE sak? *ryser* Det vet jag bestämt att jag inte är. Och förresten fick jag ju veta av Kattson att det är matte som är linslusen.
  Solstrålar passar absolut alla katter!

  SvaraRadera