Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 21 april 2011

Matte hemma igen

Matte är hemma igen! Hon har fått en massa mediciner hon ska äta dygnet runt. Då ska den dumma inflammationen försvinna. Fast det varit så fint väder, har jag varit inne en del och spinnkurerat henne. Samtidigt agerade jag värmedyna på magen. Tror det var uppskattat. Husse är uppe norra landet och jobbar, så det är allt en jamrans tur för matte att hon har mig som kan hjälpa till.  De senaste dagarna har jag verkligen haft många Viktiga Uppgifter. Tillgodose kattberoende människa, vara allmänt trevlig social mot gäster, sällskapa favoritgrannen, och nu ta hand om matte. 


Det är för övrigt vad jag ska göra nu också. Hon är inte riktigt som vanligt ännu, det är nog dags för en ny behandling. Det får bli mer jamat i morgon.


Tillägg av matte: Tack så väldigt mycket för alla snälla och uppmuntrande ord igår, de värmde och hjälpte! Tack alla!

 

11 kommentarer:

 1. uj å så! Vilken arbetsbörda du har, tur att du är stor och stark och klarar av det!! Och vilken tur att din matte fick komma hem till dig så du får hela henne. Hoppas att hon mår mycket bättre!!

  kramar, buff, gottisar och nosgos till er båda två.
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. Bra att du tar tass om matte. Vi skickar lite spnnhealing som extra hjälp.Är säkra på att liggandet på magen uppskattades speciellt mycket.Vi hoppas att det går över fort så matte blir kry igen. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Skönt att ha matte hemma igen. Med meducinens hjälp, och din ovärderligt insats som värmedyna så borde den där inflammationen ta sitt pick och pack och dra! Krya på sig, matte. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Mjausingen så skönt att matte är hemma igen. Tänk vilken tur att du finns där för att ta tass om henne. Nu kan det ju bara bli bra. *spinner*

  SvaraRadera
 5. Mjausingen så skönt att din matte är hemma igen.
  Du får fortsätta att ta tass om henne så hon blir riktigt bra igen.
  GLAD PÅSK på er alla.

  Tass tass
  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 6. vilken tur för dej att din människa fick komma hem igen även om det innebär att det blev en lite tyngre arbetsbörda för dej. *nosbuffar* till dej och din människa

  SvaraRadera
 7. Vilken tur att du kan det här med spinnhealing och agera värmedyna :)
  Hälsa din matte att hon får krya på sig !
  Glad Påsk på er !

  SvaraRadera
 8. Hurra så skönt att matte är hemma igen utan att opekatteras! Du får verkligen ett heltidsarbete nu att spinnkurera henne och se till att hon tar sin medicin i tid. Kanske ställer syrrorna också upp på att hjälpa till?

  Nosgos

  SvaraRadera
 9. Det känns tryggt att du tar hand om din matte på bästa sätt Gustav. Det gör nog susen ska du se.
  Tassen!

  SvaraRadera
 10. Det var väldigt skönt att matte kom hem så fort. Nu kan hon ju tillfriskna snabbt med din hjälp.

  SvaraRadera
 11. Mjau, så skönt att matte är hemma igen! Vilken tur hon har dig vid sin sida. Och som Nea jamar - kanske kan du lära upp Piff och Puff till sjuksyrror, då har ju matte ett helt litet läkarteam tassande runt sig.
  Vi skickar massor av kramar, tassklappar och spinnhealing!

  SvaraRadera