Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 8 september 2010

De rymmer!

Mina farhågor har besannats till 100%. Mina människor tänker rymma till det tyska landet! Undertecknad katt kommer därför att ensam ansvara för säkerhet och ordning runt mitt hus. Tjejerna får vakta där inne efter förmåga. 

Vi har alla tre noga kontrollerat väskornas innehåll. De innehöll inget av intresse, mest liggunderlag. Kan i alla fall inte låta bli att reflektera över skillnaden i bagage när de ska resa, och när jag ska iväg nånstans. Ändå menar att matte att deras packning ska föreställa lätt? Jag får med mig litet mat och en madrass, när jag ska till pensionatet. De ska visst också till ett sådant, ändå måste de släpa med sig så mycket? 

Hoppas de också får egen bur, det brukar jag få. Även om man ser de andra genom nätet, är det skönt att slippa beblanda sig. Ändå förstår jag inte deras förtjusning över denna form av inkvartering?


Jag har fått iordningställt ett högkvarter på altanen. Det ska komma en mat-tant och se till att jag har god tillgång till mat och dryck. Tyvärr kommer min favoritgranne också åka iväg, urusel planering. Alltså kan jag inte kvarta hos honom. Hoppas att vikarien är av den generösa typen, som förstår att detta ansvarsfulla arbete kräver extra portioner.


En positiv sak har jag dock att se fram emot: Två av mina favoritkliare kommer i kväll, för de ska också följa med till tyska landet. På söndag kommer de alla tillbaka, och kliarna ska sova kvar här. Den ena vill gärna ha kattvärmare på natten, mycket trevligt karaktärsdrag! 


Hoppas nu att ni ska få en bra avslutning på veckan, och att alla ska hålla sig friska. Det har varit litet oroligt med sjuklingarna här i blogghuset. På måndag kommer en rapport från de här dagarnas vaktpass. 

6 kommentarer:

 1. Tycker ändå att matte ser till att det blir ok med inkvartering på altanen för dig. Fördelen med tyska landet är väl att du kommer att få MASSOR med gott därifrån=Lön för väl utfört vaktarbete. Skönt att slippa åka bort själv i alla fall.Vi hoppas att det blir en varm helg Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Skönt att du slipper det där pensionatet den här gången. Att vara husvakt är ju för dig betydligt trevligare och så garanterar du ju ett musfritt område tills dina människor kommer hem. Men jag kan inte heller förstå varför de ser fram emot ett pensionat. Det kan väl inte vara så att det skillnad på pensionat för människor och katter?

  SvaraRadera
 3. DUI och DECO: Det har du ju rätt i, tänk om jag själv skulle vara tvungen att åka dit och handla. Ser man det så ska jag inte klaga alls!

  SIPPO: Jag är jamarglad att jag slipper pensionatet! Kan det vara skillnad tror du? Det skulle ju vara högst orättvist. Typiskt tvåbeningar i så fall!

  SvaraRadera
 4. Men sån här dålig planering borde inte få förekomma. Åka bort samtidigt som favoritgrannen åker bort! Näej, sånt borde inte behöva accepteras. När det hela nu ändå är igång, så gäller det ju att se fram emot att en av dina favoritkliare kommer på söndag och du kan bli lite kompenserad. Sen är ju en intressant fråga: När de ändå ska till tyska landet - tar de med sig leverkorn hem till dig då?

  SvaraRadera
 5. Hoppas verkligen att dina människor får egen bur! Sedan måste de nog ta med sig lite draperier, för vi tror inte att de uppskattar insyn genom nätet. Åtminstone skulle inte matte göra det. Om nu pensionaten ser likadana ut som för oss kissar, alltså. Bara de inte packar så mycket, att det inte ryms Gustavpresenter i väskorna på hemresan. Hemska tanke! För lite leverkorv måste de väl ändå köpa? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. ojojoj, vilken underlig situation med högkvarter på altanen och mattant. Hoppas att dina musrestauranger håller öppet under tiden i alla fall. Hoppas att din människa köper med sej lite god leverkorv oxå som tröst nu när du måste jobba x-tra som säkerhetskatt *nosbuff*

  SvaraRadera