Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 3 september 2010

Helhispig matte

Nu är det verkligen ingen ordning på mina människor. De ska på kalas i kväll igen! Finns det inga regler för hur ofta det ska kalasas? Särskilt när familjens huvudkatt inte är medbjuden! Det värsta är, att det talas om att det ska ätas kräftor. Vad jag kan förstå, är det något liknande räkor, och det är ju jättemums. Och då ska man få sitta här hemma med sina torra matkulor. 

Nu far matte omkring här som ett torrt skinn...jag måste sluta, säger hon, för hon är sååå stressad och ska åka till kalaset om fem minuter...jahajam, jag ska skriva mer sen..men inte idag...hoppas ni får litet fredagsmys i alla fall! 

7 kommentarer:

 1. Det var värst vad dina människor festar ofta då. Man tycker ju att du, i egenskap av områdesansvarig katt samt Gudomlig varelse av kattsläktet, borde vara huvudgästen. Jag hoppas innerligt att din matte tar en Kitty-Bag med lite gott åt dig.
  *tröstartass*

  SvaraRadera
 2. Fräckt att åka utan dig! Det kompenseras väl med räkor?? Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Det var verkligen kalas i parti och minut. Men någonstans måste det ha fallerat i planeringen, för tanken kan omöjligt ha varit att huvudkatten inte skulle få en inbjudan. Nåjam, helgen är lång, och vid något tillfälle kommer nog något smaskigt att smygas ned i din matskål som kompensation, kan vi tro. Ha en bra helg! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Det är väl inte värt att kallas kalas om inte du är med? Vem ska då gå omkring och socialisera människorna? Visserligen tror jag inte man ska förväxla kräftor med räkor. De flesta av oss tycker mycket mer om räkor än om kräftor, men det är fräckt av människorna att utgå från att vi inte vill var med är det är fest. Försök ha en trevlig helg i alla fall. Kanske favoritgrannen har nåt på gång ikväll också?

  SvaraRadera
 5. har dina människor inget annat för sej än att festa - utan dej till råga på allt... *uppmuntrande nosbuff*

  SvaraRadera
 6. Åh hoppas de tog med kräftor hem till dig Gustav! Kräftor är ju som jättestora räkor och med massor av smak! Så gott *dreglar*

  SvaraRadera
 7. SIPPO: Det blir bara värre och värre här, har en stark känsla av att det inte är slut än. Verkar som du har fått bättre pli på din husse. Får väl vässa klorna...

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Tror att det var total avsaknad av planering, dessvärre. Ska det kalasas, är det väl rimligt att det görs hemma? Här behövs utbildning på en mängd områden, det är säkert!

  KATTSON: Tror nog att de saknade mitt givande sällskap, det kan aldrig bli detsamma utan mig som sammanhållande faktor. Klart jag kunde roa mig på egen tass...bra katt reder sig själv!

  MAYA: Nä, man kan fråga sig. De måste ha fått en festknäpp...Tass!

  NEA: Nä, de rackarna påstod att kräftorna tog slut. Alltså hade de köpt för få. Dålig planering på alla sätt. Tur de hade en bit svärdfisk över i alla fall...

  SvaraRadera