Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 20 september 2010

Tänker på Lizas matte och husse

Allt blev så ledsamt efter att ha läst om att Liza måste lämna oss idag. Hon fick ju inte tassa så länge här på jorden, men jag är säker på att hon hade ett jättefint liv under sina år här, med en matte och husse som älskade henne. 

Det är nog så med alla oss katter i det här blogghuset, vi är lyckligt lottade, omgivna av människor som älskar oss, och som uppskattar vår omvårdnad. För det är ju det som är det viktigaste av allt, att vi är rädda om varandra så länge som vi har varandra.


Tror jag stannar där idag, för jag tycker det är svårt att skriva om glada saker när det har hänt något sorgligt. Tänker på Lizas matte och husse som saknar sin katt väldigt mycket, och har det svårt nu i kväll... 

8 kommentarer:

 1. Bästaste Gustav! Vet du att det var du och Lill-Pysen Fante som inspirerade mig att starta Lizas blogg? Tack vare er har jag sen hittat och fått en hel massa underbara kattvänner på nätet.
  Stor kram och massor med nosgos till dig Gustav.
  /Lizas matte

  SvaraRadera
 2. Vi är ledsna vi också, Liza har det bra hos Skaparkatten nu. Vi tänker på hennes matte och husse. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Det är så fruktansvärt när en älskad kisse måste lämna sina människor för att tassa över Regnbågsbron. Som tur är, finns vackra minnen kvar, som så småningom kan trösta lite, lite. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. LIZA: Är det så? Det är fantastiskt att höra! Har tänkt jättemycket på er ikväll! Stor tasskram!

  DUI och DECO: Ja, man måste ju tänka så, att hon slipper ha ont nu. Buff, buff!

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Det är verkligen sorgligt. Hoppas lilla Liza har det bra där hon är...

  SvaraRadera
 5. Gustav, det är så riktigt att känna att vissa dagar finns det inget att skriva om eftersom sorgen på nåt sätt talar för sig själv. Den behöver inte kläs i ord. Jag tror Liza har fått ro nu och att det bara är hennes människor som lider.

  SvaraRadera
 6. KATTSON: Ja, det måste vara jättetomt och konstigt hemma hos dom ikväll...

  SvaraRadera
 7. Vilka väl valda ord du jamar kompis. Kunde inte jamat det bättre själv.
  *kompistass*

  SvaraRadera