Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 22 september 2010

En vanlig dag

 Jag har fått sprut i nacken, och beröm av matte för att jag var så duktig 


 
Hittade en fläck på stenarna som var totalt oemotståndligMåste gnida ryggen litet extra...åh, så sköööntMan behöver ta sig tid att iakttaHöll noggrann uppsikt över husse när han drog upp småträdSatt och vilade en stund med högra tassen uppdragen, det är en Gustav special. Alla undrar varför jag gör så, men det jamar jag inte

Och så har jag förstås hållit ett öga på jättemusen, den bekymrar mig fortfarande

En helt vanlig dag i mitt liv...
 

8 kommentarer:

 1. Din rullning såg verkligen härlig ut. Jag tror minsann jag själv blev sugen på att gå ut och göra samma sak. Att sitta med ena tassen uppdragen gör även jag ibland. Jag tycker man ser lite betänksam ut då. Så hoppas jag att bautamusen inte anfaller. Var försiktig.

  SvaraRadera
 2. Tänk att du orkar jobba precis som vanligt fast du fått sprut i nacken. Och den där Gustavspecialen, som du tydligen delar med Sippo, den ser väldigt intressant ut. Kanske nåt ni borde söka patent på?

  SvaraRadera
 3. SIPPO: Va?! Brukar du också sitta sådär? Jag gör det väldigt ofta. För det mesta, faktiskt. Tänk vad mycket vi har gemensamt! Jo, jag aktar mig noga för bautamusen. Så mycket att jag har ransonerat mina besök hos grannen tills vidare.

  KATTSON: Patent, nä det tror jag inte. OM jag får reda på fler kan vi bilda ett kattraskap med en hemlig invigningsritual. Ett kattraskap med bara två medlemmar är nog för litet...

  SvaraRadera
 4. Det ser väldans skönt ut att rulla och klia sig på stenarna! Undrar om vi kan övertala matte att ta in några spadtag grus? Den där jättemusen bör absolut bevakas. Gräver den hålor under marken eller håller den sig på gräsmattan? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. *suck* det såg skönt ut det där med rullning mot stenen. Jag har inte så där stora stenar utan mindre som kallas grus. Det är rätt skönt att gno in i pälsen ordentligt sen kan man gå in och lägga sej i människornas säng. Det brukar dom uppskatta har jag hört dom säja. "nu har Maya varit här igen" brukar dom säja.

  SvaraRadera
 6. FINDUS, ISAK och RASMUS: Hittills har den bara smugit fram uppe på gräsmattan. Den kryper in under buskarna och liksom letar efter något, innan den vänder. Jag gillar den inte.

  MAYA: Vad synd att det inte finns grus här då, så att jag kunde glädja mina människor också. Men de stora stenarna är jättesköna!

  SvaraRadera
 7. Vanliga dagar är bra! Jättefina bilder på dig. Nosbuff

  SvaraRadera
 8. DUI och DECO: Det är härligt när man har kontroll över det mesta!

  SvaraRadera