Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 6 augusti 2010

Instängt

                                                   Puff sover...jag passar på och kollar hennes uterum...
En krypa-in-i-mojäng har hon...Det är förjamat instängt här...
Här finns ju en flyktväg
Jäpp...här kommer jag!


Äsch då...förresten ville jag inte...

Vilket konstigt ställe, det här...

Jag tror jag vill in...men där ligger Draken...Kunde inte dörren varit längre till vänster?Puh, jag klarade mig...

Och sedan skyndade jag mig ut min vanliga dörr. Firade friheten genom att utföra några riktiga racerlopp. När jag var nästan färdig, började det vräka ner blött. Hann precis slinka in i växthuset, där jag la mig till rätta och njöt av lugnet och ron.
Önskar alla som läser om mig en jätteskön helg! Vi tassas igen på måndag!

8 kommentarer:

 1. Då har du total koll på Puff utrymme också! Känns som om ditt Område är mycket bättre! Du gick förbi Piff riktigt snyggt! Ha en skön helg du också och lycka till med jakten! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Snygg undersökning av uterummet. Men jag förstår att du tyckte det kändes instängt. Skönt att du slapp tampas med draken när du gick in igen. Tyckte hon såg lite mordisk ut.

  SvaraRadera
 3. Väldigt snällt att du undersöker och säkrar Puffs område (som hon kallar det) trots att du bara får otacksamhet tillbaka. Men en dag kanske hon förstår vilket enormt jobb du gör! Trevlig helg på dig också-

  SvaraRadera
 4. Vi vet precis vad du menar, det där med att dörrar sitter på fel ställe. Ibland vill man ju kunna tassa förbi lite oförmärkt, och då är det ytterst förargligt om man tassar rätt i famnen på Draken. Eller mattes klosax. Eller annat mindre angenämt. Växthuset verkade däremot ligga på alldeles rätt ställe, när det kom blött. Ha en fin helg, du med! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. DUI och DECO: Visst är mitt Område mycket bättre, helt klart. Fyjam för att ha ett sånt pytteområde, går ju inte ens att rusa ordentligt!

  SIPPO: Ja, du skulle sett när jag smööög förbi henne, sakta och krypande. Vet ju att hon kan få för sig saker ibland, om man gör minsta lilla oförsiktiga rörelse. Jag börjar väl lära mig...

  KATTSON: Betvivlar starkt att Puff någonsin kommer förstå min storsinthet, men det gör inte så mycket. Jag får i alla fall ha min frihet att tassa var jag vill.

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Ja, jag försökte pressa på dörrkarmen, men inte rörde den sig. Det var bara att smyga längs väggen så nära jag kunde.
  Växthuset är min favvoplats även om solen skiner, jag älskar stolarna där!

  SvaraRadera
 6. Himla snygg undersökning du gjorde, noggrann måste jag jama. Förstår att du inte ville testa flyktvägen i uterummet den såg lite istadig ut tycker jag...

  SvaraRadera
 7. Nova sitter lite blygt här intill mig och viskar med rodnande nos att jag ska hälsa från henne att hon tycker du är en väldigt stiiiiilig kille!
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 8. MAYA: Njaa, ostadig var den nog inte, men den hade förjamat dåligt klofäste. Det kändes som den slängde ner mig. Opålitlig stolpe. Bättre att använda dörr.

  WIKKI: Oj, oj, då, nu vet jag inte vart jag ska ta vägen...*rodnar generat* men tack....

  SvaraRadera