Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 25 augusti 2010

Pälsvädring

 Här får man ha sin päls i fred i alla fall...

Idag var det skarp varning för bortblåsning. Väntade i det längsta inomhus i morse, men till slut kände jag att valet stod mellan att uppsöka lådan, eller riskera att flyga iväg. Njam, kanske var jag litet väl drastisk i mitt jamval. Men helt klart var, att pälsen skulle få sig en ordentlig genomkörare där ute. Jag ogillar blåst, men ännu mer avskyr jag lådgång, så valet var lätt. 

Sedan jag uträttat det viktigaste, har jag tillbringat merparten av dagen på altanen i väntan på lugn i luften. Detta vägrar emellertid att infinna sig, så nu gör jag faktiskt kväll, och ger upp tanken på allt vidare arbete idag. En skön hemmakväll är inte så dumt, det heller. 

Och så väntar jag förstås ivrigt på nyheter om Snuffe. Mycket tasshållning och klobitning har det blivit... 

12 kommentarer:

 1. Bläää för blåst och regn, här har det regnat i omgångar :(
  Vi håller också tassar och tummar för Snuffe. Vi har varit och kikat efter nyheter flera gånger. Hoppas, hoppas, hoppas att han blir frisk nu.
  Mjauis Smulan, Amanda och matte

  SvaraRadera
 2. Hjulia huller om buller: Visst är det bläää? Jag har sluppit regnet, men vad gör det när man ändå inte kan vara ute? Ja, oj, vad vi hoppas!

  SvaraRadera
 3. Man vill ju inte flyga iväg som en ballong och hamna någon konstig stans. Klokt att du stannat på altanen. Hoppas på goda Snuffenyheter så vi kan slappna av lite. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Fyjam för blåst. Här har det inte bara blåst utan regnat också. *ruskar* Du gör nog rätt i att ta det lugnt hemma. Även du måste ju få ta det lite lugnt ibland.
  Tassen.

  SvaraRadera
 5. Jag tror att du förberett utearbetet så mycket att det klarar sig nån dag utan dina insatser. I morgon kanske det är bättre väder och då kan ditt viktiga arbete återupptas. Dessförinnan kan du ju tänka ut strategier för hösten och vintern t ex.

  SvaraRadera
 6. DUI ovh DECO: Nä fyjam vilket öde att flyga iväg så *ryyser* Och vad konstigt det skulle se ut...

  SIPPO: Regn också...men du har fått hem Sippo i alla fall, då blir det ju litet sol där inne åtminstone!

  KATTSON: Ja, det måste ju bli så, men det känns frustrerande att bara lämna det sådär. Strategier funderas bäst ut i min fåtölj, så där kommer jag tillbringa kvällen. Zzzzzzzzzz...

  SvaraRadera
 7. Jag har hållit mej inomhus idag för det kommer blött nedfall och blåst här med

  SvaraRadera
 8. Vi har också mest varit inne idag!
  Måns gick ut vid 7 hugget och Max gick ut vid halv 10. Då hade det äntligen lugnat ner sig!

  SvaraRadera
 9. MAYA: Samma överallt, tydligen. Tur vi har ett inomhus i alla fall!

  MAX och MÅNS: Här har det inte lugnat sig ett dugg, fast det snart är mitt i natten. Ni kommer väl snart igen och håller husse sällskap?

  SvaraRadera
 10. Milda fläktar ska det vara, inte läskiga torktumlarvindar. Tur att du har bra ordnat med en altan så du åtminstone får lite frisk luft. Hoppas på bättre väder snart, så får du kolla av Området lite extra då. Vi håller också tassarna för Snuffe! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 11. Mjauis på're!

  Matte har gjort en länk till din sida i sin blogg, http://hjulia.bloggplatsen.se den finns under 4 benta vänner, hoppas att det inte gör nåt. Vi vill ju läsa om dina äventyr och med en länk går det enklare. OM du inte vill att hon har länken tar hon gicetvis bort den.

  Ha en härlig och blåsfri torsdag!

  SvaraRadera
 12. FINDUS, ISAK och RASMUS: Min altan är strömming värd! En skön soffa har jag sett till att ställa där, så jag ligger inte alltid på golvet. Bara när jag ska spana.

  HJULIA huller om buller: Länka på ni, det är bara kul!

  SvaraRadera