Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 17 augusti 2010

Ska vi hjälpas åt i kväll?

Alla vi katter i blogghuset är förstås bekymrade och oroliga för Snuffe, som fortfarande är kvar på sjukhuset. Jag har alltid fått åka hem igen samma dag, de gånger jag varit på ett sjukhus. Jag tycker inte de är trevliga ställen, sjukhusen. Där sticks de, och klämmer, och gör saker som matte och husse aldrig gör på mig. Men det är klart, jag har varit där så kort stund. Då lär man inte känna någon. Snuffe har varit där många dagar nu, han har nog blivit kompis med några. Säkert har han fått vänner som klappar om honom, och då kan det kännas bra för en stund.


Nu ska jag i alla fall tänka jättemycket på Snuffe när matte säger att klockan är nio i kväll. Då ska jag hålla tassarna extra hårt, och så ska vi hjälpas åt att skicka bli-frisk-tankar till Snuffe. Kanske vill någon annan också vara med, så kommer det förhoppningsvis jättemycket ny kraft till Snuffe. Hoppas på massor med kompistankar i kväll!

9 kommentarer:

 1. Du jamar så klokt, Gustav. Vi har heller aldrig varit kvar över natten hos vettisen, men förstår att man saknar sin människa & kompisar, även om personalen förstås är snäll. Därför hoppas vi att alla bli frisk-tankar hjälper Snuffe, så han får komma hem till husse och Sippo. Vi ska tänka extra mycket på Snuffe ikväll! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. FINDUS, ISAK och RASMUS: Vad bra! Det blir ju jättemånga tankar från alla er!! *glad*

  SvaraRadera
 3. Vi gör som du! God idé. Alla våra tankar tillsammans hjälper säkert Snuffe. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Du är klok du Gustav. Det låter som en jättebra plan. Klockan nio ikväll så ska jag skicka många tankar till Snuffe, samtidigt som jag håller tassarna.

  SvaraRadera
 5. DUI och DECO: Jag tror också att det ligger kraft i när många tänker på en speciell sak. Vi får ju göra det vi kan. Buff, buff!

  SIPPO: Då sitter vi samtidigt och tänker, det känns bra. Vi vill ju få hem din bästa vän snart!

  SvaraRadera
 6. Vi katter på Södertälje Katthem kan knappast skriva, för vi ska hålla tassarna för SNuffe hela natten.

  SvaraRadera
 7. KATTSON: Jag fortsätter också med tasshållandet, men vid nio skickade jag extravågor norrut. Hoppas, hoppas att de hjälper...

  SvaraRadera
 8. Vi sänder också tankar till Snuffe och hoppas han blir frisk och kry snart så han får komma hem till Husse och Sippo. Både Puma och jag, Sixten, var hos sticktanten på snabbvisit igår för det som kallas vaccinering. När det gäller klämmandet så gör Matte det på oss ibland när hon tror ngt är fel, hon har ju läst lite djurvård så vi litar på henne.

  SvaraRadera
 9. Min matte känner på mig, men hon klämmer inte på det sättet, inte som min sticktant gör. Allra värst klämmer hon om man redan har ont nånstans. *ryser*

  SvaraRadera