Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 2 augusti 2010

En utgång mindre


Jag vet inte om jag riktigt gillar mattes senaste idé. Helt plötsligt har jag bara två dörrar att välja på när jag ska tassa ut, för den tredje har blivit innätad . Tydligen är det meningen att Puff ska ha någon slags privat uteplats. 

Förutom att Piff och jag mist en dörr, har Piff inte riktigt fattat det där med privatiseringen. Hon bara tassade ut där, fast att det redan var upptaget. Som alltid, när de där två möts ute, blev det ett jamrans liv. Inte särskilt förvånande avgick Piff med segern.Hur katten tar man sig ut? Va' e' de' här för dumheter?
 
 
 Om jag tar RIKTIG sats....

  
 Men snälla matte...jag vill IN!

Nu ska jag väl vara ärlig och jama, att av våra tre dörrar, så är det här den jag använder minst.  Det hindrar inte att jag tycker det är litet märkligt. Så är det ju när något ändras i ens eget hem. Man kan inte utan vidare acceptera sådana radikala förändringar. Det är inte litet jag har fått finna mig i sedan de där madamerna flyttade in här. Tur att jag har ett lugnt och överseende sinne.            

7 kommentarer:

 1. Lite konstigt är det, att Piff och Puff inte kommer överens när de träffas ute. Inne är de ju såta vänner. *funderar* Hoppas i alla fall att Puff tycker det är tryggt med ett privat litet hörn av trädgården. Visst måste man undersöka noga, när något förändras i ens Område, det må vara ute eller inne. Förstår att du och Piff sitter på varsin sida av nätet och begrundar den nya tomtgränsen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. FINDUS, ISAK och RASMUS: Det är hur konstigt som helst, och otrevligt, för sedan tar de ut sitt dåliga humör på mig. Extra fräs och så. Det är bara att hålla sig undan...

  SvaraRadera
 3. Typiskt att bara slänga upp ett stängsel så där utan vidare. Lite förvarning hade du ju kunnat få, tycker man. Vilket lyx för Puff, att ha en helt egen uteplats. Annars brukar man ju få samsas med andra katter. *avundsjuk*

  SvaraRadera
 4. Skumt, så inte nog med att du har en dörr mindre att gå ut igenom. Puff kommer inte våga att gå u t för att Piff var där..Nodbuff

  SvaraRadera
 5. SIPPO: Jag blev helt paff när jag kom dit och såg stängslet. Men Puff tycker det är spännande, även om jag har svårt att förstå vad som är intressant med den lilla biten?

  DUI och DECO: Som tur är, kommer inte Piff så ofta förbi där. Matte säger att de måste vänja sig. Vi får väl se...

  SvaraRadera
 6. Förvånansvärt ofta går förändringar och försämringar tass i tass. Varför ska man ändra sånt som fungerar? Du behövde väl inga stängsel utanför dina dörrar? Nåjam, hoppas du vänjer vid den nya utgången.

  SvaraRadera
 7. Ja, nog är det sällan som förändringar betyder förbättringar! Jag är i alla fall glad att det inte var min huvudutgång, det hade blivit riktigt jobbigt. Det är Piff som har det bekymret, så jag bryr mig inte så mycket.

  SvaraRadera