Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 12 augusti 2010

Nu hoppas jag

Nu kan jag försiktigt höja gladsvansen igen, sedan jag läst att Snuffe nog kommer bli bra igen. Tänk att få stopp i kisskanalen, uschjam, så hemskt det låter. Tur att det finns propplösare att tillgå!

Jag väntar fortfarande på att mina gäster ska komma, kan därför passa på att meddela att jag fått smaka något helt nytt hos min favoritgranne: stekt hare! Aldrig kunde jag tro att det var så gott! Hittills har jag ju bara provat färskvarianten av den mindre sorten. Men efter detta inser jag, att jag bör ta hem fångsten till matte för att få den tillagad. Det blir en helt annan smak!


Medan jag ändå var hos grannen, passade jag på att bli litet friserad. Han älskar nämligen att kamma och borsta mig. Jag kan inte förneka att jag tycker det är skönt, jag med. Sedan jag blivit snygg i pälsen och mätt i magen, gjorde vi sällskap hem till mitt hus. Han och husse skulle titta på den där bollen igen, som tydligen måste sparkas runt med jämna mellanrum. Då ville grannen att jag skulle sitta i hans knä, men det hade jag ingen lust med. Han blir så högljudd och kan inte sitta still när bollandet håller på. Jag tassade till mattes säng, där var det lugnt och ro.

5 kommentarer:

 1. Vi tycker om gladsvansar. De behövs verkligen nu. *suckar* Så stekt hare smakade mums? *noterar* Får be husse fixa en, fast då måste man kanske fånga en först och det lär han ju aldrig lyckas med. Hoppas du lyckas dressera matte till att tillaga dina harstekar. Husse hälsar och säger att du får gärna komma till oss när dina människor tittar på de där bollsparkarna. Husse hatar nämligen bollsparkare.

  SvaraRadera
 2. Konstigt att det kan vara sådan skillnad på tillagad mat, och nyfångad. Tror du att du kan få henne att provsteka en mus också? Det kunde vara intressant att få höra jämförelsen. Inte går det att sitta i knät när det är gap och rörelse. Vi försökte sitta hos matte när hon såg en läskig film, men det gick inte alls. Sängen var säkert mycket lugnare. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Vilka läckerheter du bjuds på. Du verkar bo i ett bra område. Klokt av dig att tassa till mattes säng när grannen blir högljudd av bollen. Vi kan ju leka alldeles ljudlöst med en boll och det är ju minst lika roligt.

  SvaraRadera
 4. Du har nog världens bästa granne! Hare verkade gott, hrm tror det blir svårt att få till här..Nosbuff

  SvaraRadera
 5. SIPPO: Tänker jättemycket på dig, Snuffe och er husse, men jag tror allt kommer ordna sig även om det är jobbigt just nu.
  Synd att det är litet svårt att tassa ända till er, annars vore det perfekt att komma till er och slippa bolleländet!

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Tvivlar att jag kan få grannen att steka på mina möss, men jag har förstås aldrig försökt. Kanske ska ta in en i hans kök och se reaktionen?

  KATTSON: Jag bor i ett VÄLDIGT bra område. En hel strand för mig själv och en granne som alltid bjuder på godsaker. Och så mitt eget hus förstås. Jama om bra!

  DUI och DECO: Ja, det tror jag med. Funderar på att ge honom nån slags medalj, han skulle nog bli glad!

  SvaraRadera