Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 26 augusti 2010

När matte glömde dörren öppen

Allt är lugnt och fridfullt
Piff tuggar på ett grässtrå...Jag är också där
Men så...vad är det för en svans som försvinner in där?
Vid min högra tass...det är Puff!
På den här sidan kan hon inte smita förbi


Den rackaren smiter åt fel håll!
Matte, skynda dig!Dumma Gustav som skvallrade...
men här får jag va' ifred i alla fall

12 kommentarer:

 1. Oj, oj, oj. Tur att du var med där! Det visar vilken koll du har över ditt Område! Hoppas verkligen att matte uppskattade din insats och att du fick något gott som belöning. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Nämen vilken buskatt som försöker smita undan. Tänk så illa det kunde ha slutat för henne. Det var tur att du fanns i närheten och kunde dirigera matte åt rätt håll. Du ska känna dig stolt över ditt modiga ingripande. *beundrande*

  SvaraRadera
 3. DUI och DECO: Jodå, det blev några Dentabits, matte förstod att utan min hjälp hade rymlingen inte fångats in så snabbt.

  SIPPO: Det var strategiskt att jag satte mig där, för då vågade inte Puff sig dit. Sedan var det bara att jama åt matte. Ett riktigt teamarbete!

  SvaraRadera
 4. Vilken tur att din människa har dej! jamar jag bara!

  SvaraRadera
 5. MAYA: Utan mig skulle INGENTING fungera här!

  SvaraRadera
 6. Hjärtat flög upp i halsgropen ända tills jag fick se att du var i närheten! Då blev jag alldeles lugn igen. Tack för ännu ett väl utfört uppdrag.

  SvaraRadera
 7. KATTSON: Det gäller att arbeta lugnt och metodiskt, så brukar allt lösa sig. Vakthållning är en av mina specialiteter!

  SvaraRadera
 8. Kan tänka Piff inte var glad på att du skvallrade Gustav. Men du har ju nog med inkräktare som det är redan.

  Varför får inte Piffen vara ute undrar jag?

  SvaraRadera
 9. NEA: Puff blev litet sur först, men sen var hon rätt nöjd, därför att för henne är hennes uterum precis lagom stort revir. Hon är litet rädd av sig, och inte så kaxig som Piff. Kanske är det därför som Piff jagar henne och klår upp henne om hon är ute. Dom är så komplexa, tjejerna, inte så stabila som jag.

  SvaraRadera
 10. När matte är glömsk dansar Puffarna i trädgår´n! Vilken tur att du hade koll på läget med din skarpa kattblick! Puff borde faktiskt vara tacksam mot dig, för nu slapp hon ju bli uppklådd av Piff. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 11. FINDUS, ISAK och RASMUS: Visst borde hon vara tacksam, men det har jag inte märkt något av. Ett uppskattande mjaou vore faktiskt på sin plats.

  SvaraRadera