Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 26 januari 2011

Mat, inte ut!

Kjelle Bus har skickat mig en jättefin award. Han hade fått den ända från Amerikatt! Det känns riktigt högtidligt, måste putsa morrhåren ordentligt innan jag tackar. *putsa, gnida* Nu så duger jag nog....Bugar och tackar Kjelle Bus för den fina awarden!Men det är inte bara att tacka och ta emot, jag måste jama sju saker om mig, saker ni inte redan vet. Hmmm, det blir inte lätt...Jag har ju inte haft några hemligheter för er, mina kompisar. Finns det alls någonting ni inte känner till?? *funderar hårt och djupt* Nä, nu har jag grubblat jättelänge, och kan kan inte komma på en enda grej jag inte jamat om redan. Jag har ju liksom hållit på några år, och samtidigt varit helt öppen med mina känslor, tankar och åsikter. Vet inte om jag berättat, att jag ursprungligen kommer från Tyringe, nära Hässleholm i Skåne? Men hur intressant är det, nu när jag bott i mitt nya hus i över åtta år? Jag tror jag får lämna wåk over på den uppgiften. Kanske måste jag bli mer hemlighetsfull, så jag har några uppgifter på lager om jag skulle få någon mer award? 

Och så skulle jag skicka awarden vidare till sju andra bloggkatter, ännu en omöjlig uppgift! HUR skulle jag kunna välja ut bara några, när jag tycker så mycket om alla? Jag gör som Stationskatterna, och skickar en award till er allihopa, ingen nämnd och ingen glömd!

Idag uppstod ett litet missförstånd mellan husse och mig. Min husse blir så arg på datorn ibland. Då brukar matte gå dit, och efter en stund lugnar husse ner sig. Mitt problem är, att jag inte riktigt fattar när det där händer, för om jag visste det, skulle jag inte tassa dit just då. 

Idag kom jag tydligen olämpligt, för när jag jamade att jag var hungrig, var husse irriterad och gick till dörren för att släppa ut mig. Han ville koncentrera sig, sa han. Turligt för mig, så var matte där, och inte kan hon mycket jamiska, men jamet 'mat' har hon lärt sig åtminstone. När hon tolkade det till husse, började han skratta och glömde att han var arg. Bra, va? 

12 kommentarer:

 1. Du förtjänar verkligen awarden! *klappar tassarna* Men vilken tokig husse du har, som inte hör skillnad på "gå ut" och "mat". *skakar på huvudet* Tur att din matte förstod i alla fall. Fast det var ju rätt bra att husse glömde bort att vara arg.

  SvaraRadera
 2. SIPPO: Ja visst? HUR lika låter det egentligen? *tassen för pannan* Måste försöka få in husse på grundkursen igen.

  SvaraRadera
 3. Kattulerar, mycket välförtjänt award! Det är alltid med förväntan som vi tassar över hit för att läsa dina restaurangrecensioner, nyheter om favoritgrannen eller Piff och Puffs senaste påfund. Hmm, husse var nog så arg så det slog lock för öronen. Hur kunde han annars höra så fel? Tur att matte kommit lite längre i sina jamiska studier. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Kattis till awarden. FÖrstår att det är svårt att komma på så många nya saker om sig själv. Men vi får ju veta hemligheter om dig nästan varje dag, så på en veckas sikt har du klarat uppgiften. Bra att husse blir arg på datorn och inte på dig. Du löser ju problemen galant hemma hos dig, både med husse, Piff och Puff.

  SvaraRadera
 5. FINDUS,ISAK och RASMUS: Jag såg inga lock som slog, men han blir litet konstig när datorn retas med honom. Påstår han att den gör. Ja, det var tur att matte var där, för jag hade inte minsta lust att tassa ut.

  SvaraRadera
 6. KATTSON: Ja, vad skönt att du jamar så *pustar ut*. Då slipper jag ha dåligt samvete för att jag inte kommer på några hemligheter.
  Nä, varför skulle han bli arg på mig? Jag ville ju bara slippa svälta ihjäl!

  SvaraRadera
 7. Jubeljam för en ytterst välförtjänt award! Förstår fullkomligt ditt dilemma, varken matte eller jag är den hemlighetsfulla typen. Men det där med Tyringe var intressant, tyckte matte, för hon hade sommarställe där när hon var en liten människounge.
  Angående husse-irritationen: Att fyrbeningarna aldrig lär sig - mat är ju lösningen på de flesta problem här i livet :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
 8. GUNILLA o FRASSE: Där ser man, din matte och jag har något gemensamt. Fast jag tror inte jag fanns där när din matte var unge?
  Husse brukar kunna höra rätt när han är vanliga husse, men när datorn *svärord* med honom, är han inte riktigt att lita på...

  SvaraRadera
 9. Grattis till awarden! Tur att matte kan jamiska , husse behöver absolut en kurs i det! Nosbuff

  SvaraRadera
 10. DUI och DECO: Tackar så mycket! Kan och kan...men det viktigaste ordet har hon lärt sig i alla fall!

  SvaraRadera
 11. Så du är oxå Skåning ?
  Det är jag med :) Jag kommer ifrån Höllviken.

  SvaraRadera
 12. KJELLE BUS: Här ser du en äkta Skånekåg...eller vad det kan heta? Bra ställe att bo på! :)

  SvaraRadera