Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 12 januari 2011

Standard nr 1


Efter gårdagens energi och kattpåsepåhoppning har den här dagen inneburit mest utprovande av olika sovställningar. Mest har det blivit Standard 1. Tror det är en av de vanligaste ställningarna? För mig är det viktigt att täcka nosen. Det är det som gör att jag kan koppla av ordentligt, både när jag sover och gosar.

I morgon ska husse åka på kurs. Jag tror, och tar för givet, att han ska lära sig jamiska. Förhoppningsvis ingår också kattmatspåfyllning och kattgodistillverkning. Det är ju på dessa områden de största kunskapsbristerna finns. En dag är givetvis alldeles för kort tid för att erhålla någon djupare lärdom i dessa omfattande ämnen, men en viss förbättring kan jag förhoppningsvis märka redan på fredag. Är riktigt förväntansfull, faktiskt.

12 kommentarer:

 1. Det är en riktigt skön sovställning, den använder vi också. Låter bra att husse ska på kurs, vi bör nog skicka våran på nästa om den nu fungerar bra. Vi väntar med spänning på att få höra om husse lärt sig jamiska! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. DUI och DECO: Visst känns det tryggt att ligga så ihoprullad? En riktigt pålitlig standardställning. Buff, buff!

  SvaraRadera
 3. Så där brukar jag också ligga när jag sover djupt. Även när det gosas tycker jag om att borra in ansiktet på husse. *spinner*

  Jag tror nog att du skulle behöva följa med din husse som en vis rådgivare. Annars vet man ju aldrig hur det kan sluta.

  SvaraRadera
 4. SIPPO: Förstod väl det, vi är ju så lika i det mesta!
  Hm, ska höra om husse vill ha en rådgivare med sig. Fast då måste man ju åka brummis...tål att tänka på...

  SvaraRadera
 5. Gustav, hur viktiga än kunskaperna i jamiska är, tycker jag du ska se till att husse först lär sig
  A kattgodistillverkning och -servering,
  B katttmatspåfyllning och
  C jamiska
  Prioritering är A och V (eller vad det heter)

  SvaraRadera
 6. KATTSON: OK...*noterar* ska genast ta upp detta med husse *ilar iväg*

  SvaraRadera
 7. Du har en award att hämta hos oss. Nosbuff

  SvaraRadera
 8. Sådär är helmysigt att ligga och kura! Vi väntar ytterst uppmärksamt på att du ska jama mera om resultatet av kursen. Tänk om det går att fortbilda matte också? *förväntansfulla* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. En av de klart härligaste sovställningarna. Själv har jag tyvärr lite svårt att koppla av just nu eftersom jag varit sjuk och blev väldigt stressad av att vara på Djursjukhuset. Du kan läsa om det i bloggen.
  Jag känner mig mycket bättre nu men matte är orolig. Hon hälsar att vi försöker hålla igång bloggandet men att det kanske blir lite mindre kommentarer ett slag nu. Bara så ni vet.
  Kramar och tassklappar från Gunilla och Frasse

  SvaraRadera
 10. DUI och DECO: Tack så mycket! Har varit och hämtat den!

  SvaraRadera
 11. FINDUS, ISAK och RASMUS: Husse kom hem för sent idag, men i morgon ska jag jama mera. Tass!

  SvaraRadera
 12. GUNILLA o FRASSE: Såg att du blivit sjuk, klart att din matte blev jätteorolig. Vi blev förstås oroliga allihopa här i blogghuset. Men nu hålls det så många tassar överallt, det bara måste hjälpa dig att bli helt bra igen! *tröstartass*

  SvaraRadera