Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 18 mars 2011

Skylten är klar!


Jag har funderat en hel del på de förslag jag fått från bland andra Frasse och Maurice o Kajsa om att ha en gränskontroll vid Mitt Område. Detta med anledning av det intrång, som gjordes härom veckan, då en inkräktare tog min matplatsbuske i besittning. Har nu tillverkat en skylt att sättas upp på strategiskt ställe. Sedan måste jag förstås ha flera gränsstationer, Mitt Område är ju ganska vidsträckt. Men tjugofjorton skyltar bör nog räcka. Ja, vad jamar ni? Själv är jag rätt nöjd med utseendet, men om ni tycker att något bör tilläggas kan ni väl tassa ner det?!Återstår för mig bara att önska alla mina kompisar, och de människor de har tass om, en riktigt skön vårhelg med mycket sol!

22 kommentarer:

 1. Den är jättefin! Mycket bra jobbat.

  Fick en tanke om om tullregler? Alla varor som införes borde ju undergå en kontroll av chefsöverstekontrollkatten och varor som t.ex. leverkorv eller vitfisk kanske får ha en särskild tullskatt?

  Vad tror du Gustav?

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Vilken snygg skylt! Nu missar ingen Ditt Område! Trevlig helg på er också! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. NEA: Mycket bra idé. Jag beslutar då om att en tiondedel av varorna ska erläggas i skatt. Skatten betalas på tullkontoret förstås, och endast direkt till mig. Vad bra att du kom att tänka på det!

  SvaraRadera
 4. DUI och DECO: Nä, inte en katt ska kunna missa gränserna när jag fått upp alla skyltar. Ska bli spännande att se effekten.

  SvaraRadera
 5. Åh så stiliga skyltar! Det var dessutom en lysande idé med införselavgift! Nu är det nog slut på otillåtet tassande på dina domäner!

  Hälsa leverkorvsgrannen!
  Tasse, nosgos, sticks och sånt
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 6. MAURICE och KAJSA: Ja, nog bör detta göra susen. Kan bara inte misslyckas. Till och med den mest framfusiga katt måste inse vad som gäller och rätta sig efter det. Tycker också att Nea kom på en strålande idé! Det är bra att ha goda vänner!

  SvaraRadera
 7. Det här området måste ju betecknas som kliniskt rent från inkräktare när du fått upp dina skyltar. Jättebra skylt och med Neas tillägg kan det knappast bli bättre. Enda frågetecknet är väl om Piff och Puff kan svara på några av de frågor som kan komma upp överhuvudtaget?

  SvaraRadera
 8. KATTSON: Ja, inte är det mycket särskilt Puff kan svara på. Piff KAN möjligen ha pejl på var jag befinner mig, och kan då hänvisa dit. Puff får väl bara jama att de får vänta tills jag återkommer. Så mycket ska hon väl klara av. Hoppas jag.

  SvaraRadera
 9. Verkligen respektingivande skylt! Det syns ju, att det inte är någon idé att komma tassande om man inte har alla tillstånd i ordning. Snart ska väl de där skatterna komma in... Trevlig helg på dig med! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Vilken tuff skylt. Nu kan väl ingen missförstå vad som gäller? Så tycker jag som Nea att du det borde betalas tull också.

  SvaraRadera
 11. FINDUS, ISAK och RASMUS: Vilken tur att Nea tänkte på det där med skatter, det kommer förgylla min mathållning framöver. Om man inte har tillstånden klara, kommer förstås en avgift tas ut för det också. *slick om nosen*

  SvaraRadera
 12. SIPPO: Visst är den tuff? Tycker den ska vara tydlig nog för att förstås av den värsta dummingen. Tullavgift ska absolut erläggas!

  SvaraRadera
 13. Jag gör tassen upp! En informativ, snyggt designad skylt som är omöjlig att MISSförstå. Men jag rekommenderar ändå en viss vakthållning, åtminstone under de tider när många är ute och tassar.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 14. Fin-fin skylt!
  Vi skulle behöva en sådan här med. :-)
  Sedan undrade vi om den där oförskämda missan som nästan tassade till trappan varit tillbaka något mer?

  SvaraRadera
 15. GUNILLA och FRASSE: Det är klart att vakthållningen måste fortsätta som tidigare, den är ju själva basen i verksamheten. Men jag väntar spänt på min första ansökan om intassningstillstånd!

  SvaraRadera
 16. MAX och MÅNS: Nä, hon har inte synts till här sedan dess. Förmodligen förstod hon allvaret i mina synpunkter på hennes intrång. Och med alla skyltar som kommer upp nu skulle det förvåna mig om hon kommer tillbaka. Önskar er en bra helg med god jaktlycka!

  SvaraRadera
 17. Hej! Hur är det läget? Kolla in min KATTBLOGG! Där ger jag en ordentlig presentation av mig om ni vill lära känna mig mer. :) Eller varför inte börja följa mig på bloglovin? Skulle göra denna kissemiss väldigt glad!

  / Blöta nospussar

  SvaraRadera
 18. fy tassarns vilken bra skylt!!!
  jag ger den fem tassar av fem möjliga

  SvaraRadera
 19. ALEXANDRA: Välkommen i kattgänget!

  SvaraRadera
 20. Men jamars vilken snajsig skylt !
  Håller med Nea om att det där med Tullregler kanske skulle stå med.
  För inte vill man ju missa god leverkorv eller vitfisk ;-)

  SvaraRadera
 21. KJELLE BUS: Jag har fixat det i den nya varianten jag har här ute. Det var jättebra att få det tipset.

  SvaraRadera