Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 24 mars 2011

Vad tycker ni om min nya affärsidé?

Vaddå hårt?? De' e' ju superskönt!

Jag älskar att rulla mig på stenarna utanför huset. Matte tycker att en del ser vassa ut. Jag jamar bara: Stenmassage! Har nog sett i tidningar, att man säljer något som heter spikmattor. Bah! Löjligt! 

Att rulla runt på den här typen av stenar sätter fart på blodcirkulationen och löser upp alla spänningar. Efter några minuters rullande blir man varm i kroppen, och känner sig helt avslappnad.

Jag funderar nu på att starta en affärsverksamhet för tvåbenta här. För femton Dentisar erbjuder jag femton minuters massage. Jag kan göra i ordning flera liggplatser. Fem stycken kan nog få plats samtidigt. Rabatt på priset kan erhållas vid regn.

Jag vill framhålla, att enligt en artikel i Jamlundaposten, är denna typ av massage vida mycket bättre än spikmattsdito. Det är vetenskapligt belagt i en stor undersökning utförd av doktor Luff. Bertil i förnamn, tror jag. Så det är bara att boka plats! 

"Vad är det som kroppen renar? En liten stund på Gustavs stenar!"

20 kommentarer:

 1. Utomordentlig affärsidé!
  Du lär få många bokningar. Tänk att rulla sig på solvarma stenar *drömmer*

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Hmm vi tjoade på lillie and hon skulle packa oss en massa dentisar för att vi skulle åka och hälsa på dig. Då kunde ju hon få rulla på stenar och bli frisk å sånt. Och vi kunde hälsa på leverkorvsgrannen å sånt. Tror du hon ville rulla på stenar??? *suckar. Inte ens när vi berättade att Dr B Luff rekommenderade det! Näe. människor är såna tråkmånsar!

  nosgos, buff, dentisar och sånt
  Maurice & Kajsa

  A

  SvaraRadera
 3. Åh vilken ide. Sen kan du gör olika paket också. Erbjuda spinnhealing och extra aKLOpunktur paket. Kanske lite lugnande jamsång under massagen. Givetvis för några Dentisar extra.

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Vilken kanonidé! Dessutom är 15 Dentisar mycket billigare än det tvåbeningar annars betalar för diverse icke fungerande behandlingar. Du kommer ju bli en sån som kändisar kommer till för att rehabilitera sig.

  SvaraRadera
 5. Ser jätteskönt ut!
  Vi bokar gärna ett par platser!
  Bara det inte ingår sådana där varma stenar. För det har husse sagt att vissa använder.

  SvaraRadera
 6. Detta måste bara bli en sjujamande succé! Stenmassage ledd av Gustav får åtminstone vår matte att raskt bläddra i kalendern för att om möjligt hitta en tid som passar. En reklamslogan så fantasstisk som din gör nog att det bildas köer långt ut på vägen. Se bara till att varna för piratkopior! Har hört om någon drummel som försöker sälja in Ale stenar, men de kan väl omöjligt vara lika bra som dina. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. HJULIA o de andra: Tack för det! Du är väldigt välkommen att rulla runt här!

  SvaraRadera
 8. MAURICE och KAJSA: VA!? Ville hon inte?? Jag som trodde varenda människa skulle bli begeistrad. Skulle till och med kunna ordna en extra bred plats åt henne. Suckjam, man begriper sig aldrig på hur de tänker, våra tvåbenta.

  SvaraRadera
 9. NEA: Idéerna bara flödar. Det här kan bli hur stort som helst! Fast de får inte alla resonera som lillie, förstås. Lugnande jamsång och aklopunktur, det var toppenidéer, verkligen. Tack för de tipsen!

  SvaraRadera
 10. SIPPO: Jag vet människor som betalar MÅNGA HUNDRALAPPAR för massage. Kanske måste jag höja priset så småningom, men jag börjar så här. Undrar just hur lång kön kommer bli efter vägen?

  SvaraRadera
 11. MAX och MÅNS: Det är klart att när solen skiner så är stenarna varma. Jag får boka in er när det är mulet eller regn. Regnar det får ni behandling för halva priset, dessutom. Och utan varma stenar.

  SvaraRadera
 12. FINDUS, ISAK och RASMUS: Ale stenar? Ska man massera sig på de stenarna får man vara tjugofemton meter lång eller så. Är inte så rädd för den konkurrensen. Men det är klart att jag ska akta mig för såna som vill ta efter min idé. Måste framhålla att mina stenar är väldigt speciella, precis lagom i storlek och vasshet för att uppnå maximal medicinsk effekt!

  SvaraRadera
 13. Kanonbra affärsidé. Tror du att du skulle kunna ordna nån form av servering i köerna också, så människor inte hungrar ihjäl i väntan på en ledig plats?

  SvaraRadera
 14. KATTSON: Ännu ett jättebra tips! Förmodligen måste jag anställa personal då, för jag kommer ju vara upptagen med jamsång och aklopunktur. Eller matte kanske kan ställa upp, hon kan behöva något vettigt att göra i stället för att sitta framför datorn.

  SvaraRadera
 15. Helt klart en utsökt affärsidé och doktor Luff känner vi till, han är berömd! :)

  Vår matte vill genast boka tid på stenarna, det är ett bra pris också, en dentis/minut! Jamarbra!!

  Frank o Linnsen

  SvaraRadera
 16. FRANK och LINNSEN: Åh, ni känner också till dr Luff, tänkte väl att fler måste hört talas om honom! Tycker själv att behandlingspriset inte är mycket att klaga på. Det är bara för er matte att komma, jag ska nog kunna fixa plats. Bara åk rakt fram, sedan till höger och rakt fram en liten bit. Där finns jag!

  SvaraRadera
 17. Vilken idé! Du kommer att bli rik! Nosbuff

  SvaraRadera
 18. DUI och DECO: Jag kommer ha ett helt skåp fullt med Dentisar och sticks. Men alla mina kompisar som kommer och hälsar på ska få smaka, förstås!

  SvaraRadera
 19. Ett genombrott i förebyggande hälsovård! Löser upp mentala och kroppsliga block-eringar och väcker nytt liv i grus-ade förhoppningar om välmående.
  Detta var, måste jag jama, det berömda huvudet på spiken. Och apropå spikar tycker jag att de ska hålla sig på mattan, det vill jama långt från min kropp!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 20. GUNILLA och FRASSE: Vad roligt att du gillar min affärsidé, det ger råg i svansen. Håller med om att spikar inte är något som är kroppsvänligt. Men du skulle prova min stenar är solig dag. DET är som att fånga två möss i ett slag, ren lycka!

  SvaraRadera