Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 17 mars 2011

Växthuskontroll, matte får bakläxa

Jag har haft kontroll i växthuset. Upptäckte en massa vissna blommor. Uppmanade matte att slänga dem.

Här är det skräpigt. Dags att städa, matte!


Och hur ser det ut här borta, då?

Ännu mer ostädat på golvet. Men plasten ser intakt ut.

Det här inspekterandet tar på krafterna. Vad trött jag känner mig helt plötsligt...


Du får städa själv, matte...zzzzzzzzzzzzzzzzzz

14 kommentarer:

 1. Ser nästan ut som du går på snö inne i växthuset!

  Bra att du håller koll. Växter skall vara gröna inte bruna. :)

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Klokt beslut att du lät matte städa själv. Tvåbeningar förstår oftast inte hur jobbigt det är med dessa ständiga och nödvändiga inspektioner. Man blir alldeles matt av dem.

  SvaraRadera
 3. NEA: Det här är bästa vita, för det blir varmt när man sitter på det. Kan man inte precis påstå om det som var ute.
  Nä, bruna växter är värdelöst käk.

  SvaraRadera
 4. KATTSON: Jag hade ju inte skräpat ner. Möjligtvis att jag håller henne sällskap när hon ska fortsätta med städningen. Om jag orkar hålla ögonen öppna.

  SvaraRadera
 5. Att du har ett sjå! Slit och släp, kontroll och övervakning - inte så konstigt att du behöver vila lite emellanåt! Hoppas att matte snodde sig med städningen, så du inte behövde vänta på middagen.

  nosgos, gottisar och buff
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 6. MAURICE o KAJSA: Jag blev verkligen tvärtrött, det var så varmt och skönt i växthuset. Matte städade bara litet grann, hon är så lat. Middag och middag...vet inte de där torrisarna kan benämnas middag. Men bättre än inget, förstås...

  SvaraRadera
 7. Oj vad vi skrattade när vi såg sista bilden med din kommentar. Men vem skulle inte bli trött av att se all oreda? Du kommer ha tassarna fulla med att se till att matte åtgärdar problemet snarast.

  SvaraRadera
 8. SIPPO: Visst, man blir alldeles matt. Säkert blir det en massa tjat innan det blir som jag vill ha det där. Framför allt vill jag ha mitt favoritbord tomt igen, så att jag får plats där.

  SvaraRadera
 9. Tänk att man ska behöva ha koll på allt för att det ska hända något. Förstår att du blir trött av allt arbete. Nosbuff

  SvaraRadera
 10. DUI och DECO: Tror jag vågar påstå att utan mig skulle hela stället förfalla. Klart man blir litet sliten ibland.

  SvaraRadera
 11. Antar att matte var oerhört tacksam för ditt sakkunniga utlåtande om växthusets tillstånd. Nu kan hon ju röja utan risk för att något viktigt försvinner. Det har du ju redan kontrollerat. Ditt bord blir nog ledigt på ett kick. *hoppfullt* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 12. FINDUS, ISAK och RASMUS: Funderar på om hon såg tacksam ut? Inte så värst. Men det är som det brukar, vi röner oftast för litet tacksamhet för våra gärningar. Det är nog alla katter överens om.

  SvaraRadera
 13. Att vara den som håller sin tass över allt och alla är en uppgift som kräver sin katt. Inte konstigt att du blir trött. Ansvaret... alla patrulleringar...jag fattar inte att du orkar!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 14. GUNILLA och FRASSE: En av alla våra fina egenskaper är ju att vi kan koppla av när vi känner att det behövs. Människor bara rusar på även om de är trötta. Hur dumt är inte det?

  SvaraRadera