Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 16 mars 2011

Min dag

Det har varit sol hela dagen.

Jag hittade ett jättebra ställe att rulla på. Ser ni alla de små kulorna? Det är kaninbajs.

Det får man fin päls av. Åtminstone luktar man gott.

Markerade noga min konstiga stubbe. Den utgör min gräns mot vägen.

Följde med matte och inspekterade rabatterna

Låg i gräset och bara njöt

En underbar dag
Det enda dumma den här dagen var ett litet jamutbyte jag hade med Piff. Hon satt och spanade på fjäderkotletterna på första parkett på altanen. Jag var också intresserad, och tyckte att det var min tur att få guldplatsen. Där gick våra åsikter isär. Jag löste konflikten genom att tassa ner på gräsmattan i stället. Gissa vem som kunde spana bäst?

15 kommentarer:

 1. Men att det där ser ju för skönt ut! Nu förstår vi varför du har så fin päls - det är ju kaninlortarna! Kanske är det därför att du luktar så gottit, som alla katter kommer för att inkräkta? Du får försöka buteljera kaninlortarna och sälja på Tradera till hugade kissekatter för 10 dentisar + frakt.

  Hoppas att Piff fick sig en minnesbeta när du fick flest spannapp!

  nosgos, buff och egna dentisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. MAURICE och KAJSA: Hela tomten är full av kaninbajs...jag kan bli RIK och lägga upp ett jätteförråd av Dentisar och lax-forellsticks. Om Piff och Puff ber ÖDMJUKT kaaaanske jag låter dem få smaka litet. Om de lovar att ALDRIG mer vara dumma mot mig. Vilka framtidsutsikter!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig dag du har haft och var det inte krokusar matte såg på en bild när ni inspekterade rabatterna??? När de tittar fram är det V Å R !!! Härligt!

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. HJULIA o alla andra:Jo ni, nog inspekterade vi krokusar. På två dagar kom de, från ingenting till blommor. Hoppas det är vår, fast de hotar med vitt i morgon. Men det kan väl inte vara sant?

  SvaraRadera
 5. Låter som om du haft en skön dag i solen!
  Man ska passa på att njuta så fort den är framme.
  Sedan läste vi i fatt lite.
  Och husse tyckte att din favvogranne såg ut som en Mikael Jackson. Men and sjunger visst om "BAD" och det har vi inte fått uppfattningen om att din husse är.
  Nosbuff på dig

  SvaraRadera
 6. MAX o MÅNS: Favvogrannen gillar att bada, men det var kanske inte det ni menade? Han har faktiskt haft mycket med musik att göra, men det är inget jag är så intresserad av. Vi jamar mest om andra, viktigare saker. God mat och så.

  SvaraRadera
 7. Vilka bra knept du lär ut - fin päls av kaninbajs. Och luktar gott gör det också. Brukar matte borra ner sin nos i din päls och känna den fina doften? Roligt att läsa att Piff drar kortaste strået mot dig hela tiden.

  SvaraRadera
 8. KATTSON: Jag tror inte matte har så utvecklat luktsinne. Annars skulle hon förstås tillverkat sin egen parfym av bajset. Förmodligen känner hon inte min goda doft. Blockering i näscellerna? Synd, hon hade sparat mycket pengar på att slippa köpa sina parfymflaskor!

  SvaraRadera
 9. Så skönt det ser ut! Kaninbajs verkar vara intressant, vi får gå över till grannen och kolla, de har nämligen massor med kaniner.. Tassa iväg en av de där fina utebilderna på dig till Annmi så kanske du kommer med i nästa Magazine. Nosbuff

  SvaraRadera
 10. DUI och DECO: Är det kaniner i burar då, eftersom de inte kommer till er? Här dräller det av kaniner överallt. Deras bajs rekommenderas varmt som rullobjekt.
  Ska kolla det där sista ni skrev.

  SvaraRadera
 11. Vilken jamars fin solig dag du haft ute med kaninlortsrullning och fjäderkotlettsspaning på första parket :)
  Tycker det är jamars dumt att min matte ska åka iväg på semester så där :(
  Hon ska ju vara HEMMA och gosa och busa med mig !!!

  SvaraRadera
 12. KJELLE BUS: Somliga dagar stämmer det mesta. Idag var en sån dag. Tyvärr verkar det inte vara den bästa av dagar för dig, när din matte rymmer. Hoppas verkligen hon inte är borta så länge, för då är risken att hon längtar ihjäl sig efter dig!

  SvaraRadera
 13. Kaninbajs måste vara det optimala för pälsen. God doft och vete katten om pälsen inte växer bättre också? Vilken fin stubbe du har! Ser ut att vara jätteskön att både vässa klor och gnugga kinden mot. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 14. FINDUS, ISAK och RASMUS: Kanske växer den bättre, åtminstone tror jag säkert den blir tätare. Borde nog ta patent på nån slags kaninbajspuder. Fast jag får nog hitta på ett bättre namn?

  SvaraRadera
 15. En härlig dag ser det ut att ha varit också! Här blåste det så pälsarna höll på att flyga all världens väg på utekatterna.

  Gustav du har inte funderat på att göra ett pälsbalsam av kaninlortarna? God doft och mjuk och len päls och så din nos på flaskan. Hade varit jättefint!

  Nosgos

  SvaraRadera