Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 14 mars 2011

Se, här är han!

Får jag lov att presentera: Min favvogranne!
Här är han, min allra bästaste granne. Det är på tiden att ni får se honom, så ni förstår att han finns, och inte är nån slags Mållgan som jag hittat på.

Efter en kort hälsningsprocedur hoppade jag över staketet. Stannande sedan kvar på hans tomt ett bra tag. Piff var nämligen också ute, och jag njöt av att vara ensam katt hos grannen. Hemma på min egen tomt är hon alltid ett orosmoment. Jag ser en katt röra sig, och det är klart att jag misstänker att det är Piff. Men jag måste ändå alltid smyga och kolla upp så att det verkligen är hon. Det hände flera gånger idag sedan jag kommit hem från grannen. 

Mitt smygande kan i värsta fall misstolkas som begynnande angrepp. Möjligtvis att jag kryper ihop och ser ut som om jag förbereder en attack, men det tycker inte jag kan tas som en anledning till väs och fräs. Inte alls! Och förresten, apropå väs och fräs, så blev jag utjamad idag när jag spydde. Som jag tidigare berättat, måste jag alltid jama högt innan jag spyr. När jag gjorde det idag kom Piff springande och jamade argt åt mig. Så det var bara att sluta låta. Men spydde, det gjorde jag i alla fall.

I lördags var minisen och hans människor här. Tyvärr hade de inte min stol med sig, så jag brydde mig inte om att vara inne. Gjorde en liten artighetsvisit precis när de skulle åka hem, så jag fick jamat hej då till dem. Man får inte glömma att pyssla om människor. Även om de glömmer ens stolar.

14 kommentarer:

 1. Kul att äntligen få se din favvogranne :)
  Här hojtas det när man smyger oxå , ja matte är ju inte så bra på att jamiska så hon skriker till när jag lurpassar på henne.
  Utjamad för att du bara skulle tala om att du mådde illa och behövde spy ??!!
  Vad är det för sätt ???
  Upprörande att minisen och hans människor glömde ta med din stol !!!
  Förstår att du bara kom för att säga Hej då !

  SvaraRadera
 2. Vilken ära att äntligen få se din favvogranne. *vinkar ivrigt* Inte för att vi misstrodde dig om att det var någon Mållgan.

  Fräckt av Piff att fräsa åt dig bara för att du smyger lite och ännu värre att jama ut dig när du spyr. Ingen respekt alls.

  SvaraRadera
 3. KJELLE BUS: Oj, lurpassar du på matte? Det förstås, du har ju ingen Piff att smyga på. Visst är det litet spännande med själva smygandet, sätter fart på fantasin ett tag. Matte säger att Piff blev skrämd av mitt jam, men det är ingen ursäkt alls tycker jag.
  Det allra värsta är att det inte är säkert att stolen alls kommer hit mer. Han har visst växt ur den, minisen. Men JAG då??

  SvaraRadera
 4. SIPPO: Jag tror att grannen vinkade tillbaka, han såg dig nog i fjärran. Respekt från Piff, det har jag slutat hoppas på för längesedan. HUR kan de tycka att jag är farlig? Helt obegripligt...

  SvaraRadera
 5. Åhhh, det är såååå den bästaste leverkorvsgrannen ser ut! Nääe, vi har INGEN sån. Däremot har vi två ungdomar med en hund (gläfsepellen :-(( ) som inte vill vara ensam och som ylade i 3 timmar i streck idag. Vi vill hellre ha en leverkorvsgranne, vi!

  Det är snart dags för dig att säga ifrån till Piff att du kontrollerar och spyr där du vill! Och hör sen. Hur högt du jamar t ex, skall de höra på. Och hör sen!

  Nosgos, buff och gottisar! Och sticks.
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 6. Matte suckar längtande åt att inget vitt syns så längt ögat når på bilden. Vi suckar med ännu större inlevelse åt att vi ingen snäll leverkorvsgranne har. Så tråkigt att inte den viktiga stolen var med på besöket. Egentligen borde det ordnas så att du får timeshare nu när inte minisen nyttjar den på heltid. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. MAURICE och KAJSA: Vad synd att ni inte har nån sån granne. Men nu vet ni hur de ser ut, leverkorvsgrannarna, om ni skulle råka stöta på nån. Då får ni vara framme med nätet.
  Håller helt med dig beträffande Piff. Varför ska jag ha så jamrans svårt att sätta ner tassen?

  SvaraRadera
 8. FINDUS, ISAK och RASMUS: Vitt har vi inte haft på över en månad. När ni nu inte har en leverkorvsgranne så hoppas jag ni blir av med det vita snart i alla fall. Ni som är inne mest kanske inte bryr er så mycket, men om matte blir på soligt humör kanske det utdelas någon extra godbit?
  Timeshare? Ska ta upp förhandlingar nästa gång de kommer.

  SvaraRadera
 9. Vad kul att få se favoritgrannen, denna sympatiska tvåbening! Taskigt att Piff störde mitt i dina förberdelser, tur att du fixade det ändå. Nosbuff

  SvaraRadera
 10. DUI och DECO: Det var kul att få visa upp honom *stolt* Tja, måste man spy så måste man...det får hon ursäkta!

  SvaraRadera
 11. Åh, är det så de ser ut, leverkorvsmänniskorna. Ska hålla utkik efter såna när jag fått ett eget hem. Och hur paranoid är Piff egentligen? Klart du måste smyga innan du säkerställt att det verkligen är hon. Det kan ju vara nån inkräktare som behöver jagas bort. Hon skulle vara tacksam istället.

  SvaraRadera
 12. KATTSON: Mmm, kolla efter mörka byxor, blå jacka och HATT! Leverkorvsmänniskor har oftast hatt, så det är ett viktigt kännetecken. Hoppas det kommer någon sådan i närheten av det hem du ska få nån gång. Snart, förhoppningsvis.
  Ska minsann jama till Piff att hon ska vara tacksam.

  SvaraRadera
 13. Men, om nu minisen inte kan dela sin stol med dig, för att minisen är för stor, så kan du väl få ensam vårdnad om den? Du är ju alldeles lagom stor för stolen...

  SvaraRadera
 14. MAURICE och KAJSA: Så rätt ni har! Ska genast förhöra mig om möjligheten till övertagande!

  SvaraRadera