Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 4 augusti 2010

Jag sätter ner tassen

                                                                                                        
Husse öppnade ytterdörren, och eftersom jag just passerade, och dessutom kände att det sög litet i magen, passade jag på att smita in en stund. Inne i huset mötte jag Puff.


Jag: Mjaou (hej)
Puff: Mnmnmnm (inte kul att se dig)
Jag: Mjoouu? (dörren är öppen till ditt uterum...får jag kolla?)
Puff: Mrrmrr (nä)
Jag: Mjoooo! (det gör jag i alla fall)
Puff: Rrrrrr (du e' dum)
 Man är väl katt i sitt eget hus...
 

10 kommentarer:

 1. Du är trots allt Herre i huset!Bra att du visar vem som besämmer! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Du gjorde helt rätt i att sätta ner tassen. Surpuppan Puff måste faktiskt lära sig att dela med sig lite. Så tycker jag i alla fall. Du är ju snäll som låter henne bo i ditt hus.

  SvaraRadera
 3. DUI och DECO: Ja, det var ju faktiskt jag som kom hit FÖRST! Buff, buff!

  SIPPO: Ja, inte kunde det göra något att jag satt där och kikade en stund? Jag tassade ju inte ens ut! Nån måtta får det vara...

  SvaraRadera
 4. Men när skall Puff sluta sörpla den där himla citronen någon gång. Surare katt får man ju leta efter. *skakar på morrisarna*

  SvaraRadera
 5. NEA: Vet inte varför hon fått för sig att jag är FARLIG? Jag, som aldrig höjt en tass mot henne? Och så tycker hon att uterummet är bara hennes. Men nyss var det ju en av mina utgångar? Det är inte lätt...

  SvaraRadera
 6. Gustav, låt oss bara klargöra för Puff att du har fri passage till alla in- och utgångar i huset. Alla rum är dina, även om din matte vägrar släppa in dig i källaren fast du begärt det, tomten är din o s v. Ju förr Puff lär sig detta, desto fortare kan det bli lugn och ro i ditt hus.

  SvaraRadera
 7. Äsch, tyckte du gjorde helt rätt som tog dig en titt. Det var ju inte som om du kom och trängdes med henne. En positiv sida är väl att Puff visar lite tendens till bevakning av en liten, liten del av Området. Kanske finns det hopp om henne? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. KATTSON: Det kan inte jamas bättre. Tror jag måste ha detta utskrivet och uppsatt nånstans så ALLA kan läsa det. Stort tackjam!

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Om det är nåt jag undviker, så är det att trängas med Puff. Måste vi mötas gör jag en extra krok. Men ni har rätt i att hon faktiskt kan hjälpa till, även om det är pyttelitet. Hopp? Det återstår att se. Tass!

  SvaraRadera
 9. Hej. Kan du inte få Piff och/eller Puff att låna din blogg och berätta varför de är så sura? De tycker kanske du är en pest:)

  SvaraRadera
 10. Hmmmm. Låna min blogg?? Hmmm. Piff fick faktiskt låna min blogg en gång, men ingen begrep vad hon skrev. Får ta mig en allvarlig funderare på saken...

  SvaraRadera